Prima pagină » Ce tip de hanorace pentru femei se poartă în această primăvară?
Economic Știri locale

Ce tip de hanorace pentru femei se poartă în această primăvară?



Primăvara este tot mai aproape, şi bineînţeles a venit şi pofta de a lasă hainele groase în cui şi de purta ţinutele lejere care-ţi oferă multă libertate de mișcare.

Cum hanoracul este unul dintre cele mai populare articole de îmbrăcăminte, așa că îl vei purta cu maximum de plăcere. În rândurile următoare ne-am propus să descoperim ce tipuri de hanorace femei se poartă în această primăvară, dar şi cum pot fi acestea combinate.

Hanorace cu glugă simple

Farmecul hanoracelor cu glugă este irezistibil! Este versatil şi îl poţi purta cu lejeritate cu blugi şi pantofi cu platforma ori cu pantaloni sport pentru femei şi tenişi monocromi. Selectează hanorace  cu glugă și cu finisaje impecabile, le vei adora! Manşetele mânecilor şi fermoarele trebuie să simtă perfect! Aşa vei putea jongla cu ele! Le porţi ridică puţin în sus pentru un look nonconformist sau le poţi purta natural bucură-te de o ţinută sport casual autentică. Dacă vorbim de hanorace şi ţinute stradale, nu trebuie să uităm de rucsaci mici sau de alte accesorii care te definesc.

Hanorace cu imprimeuri

Hanoracele cu imprimeuri continuă să fie piesele reprezentative pentru ţinutele în stil urban. Le iubești pentru că se simt bine, le adori pentru că îţi permit să fii confortabilă aşa cum îți doreşti. Le poţi purta cu fusta plisata şi pantofi oxford, sau cu blugi skinny şi pantofi stiletto. O pălărie cu boruri largi sau o geantă de umăr sunt accesoriile care conferă nota personală.

Hanorace negre

Ştim, anul acesta se poartă culorile galben şi gri, însă trebuie să recunoaştem că farmecul unui hanorac negru rămâne acelaşi, indiferent de tendinţe. Un hanorac negru te ajută să creezi outfitul rebel cu are nonconformist. La fel de uşor poate fi purtat cu pantaloni cargo şi pantofi din piele la ţinutele non formale.

Poți purta hanoracul negru cu pantalonii de sport sau îl poţi asocia cu pantaloni de trening. Dacă vrei să dai valoare unei ţinute all black, nu ezita să porţi hanorac negru, blugi negrii şi tenişi în aceiaşi culoare.

Şi totuşi, trebuie să ţinem seamă că hanoracele sunt articole de îmbrăcăminte care transmit libertate şi stare de bine, deci selectarea acestora trebuie să se realizeze în funcţie de preferinţe personale!

Sursa de imagine:
Dean Drobot / Shutterstock.com

 




250x250x

250x250x

PNL Catalin Flutur 300 X 300

PNL Catalin Flutur 300 X 300