Prima pagină » Șoptică despre CJ-ul condus de Federovici: ”E o degringoladă totală acolo. Sunt cu ochii pe ei ca pe butelie. Habar nu au ce se întâmplă acolo”
Administrație Politică Știri locale

Șoptică despre CJ-ul condus de Federovici: ”E o degringoladă totală acolo. Sunt cu ochii pe ei ca pe butelie. Habar nu au ce se întâmplă acolo”

Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani




Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani

Deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a declarat că la Consiliul Județean este o ”degringoladă totală” sub conducerea Doinei Federovici, care este și președintele PSD Botoșani. 

Prezent într-o emisiune la Tele M, Costel Șoptică a declarat că pe lângă problemele mari legate de infrastructura rutieră și de dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare, CJ-ul condus de PSD și de Doina Federovici mai are o mare problemă pe care trebuie să o rezolve și care este moștenită de la fosta conducerea PSD a CJ, prin Costică Macaleți. 

”E o degringoladă totală acolo și îmi asum ce spun. Să aibă grijă CJ ce face cu groapa de gunoi. Sunt cu ochii pe ei ca pe butelie. Au 14 puncte trasate de Garda Națională de Mediu și deocamdată nu deschid gura, habar nu au ce se întâmplă acolo”, a declarat Costel Șoptică, liderul PNL Botoșani.