Prima pagină » FOTO O primărie își face sediu nou după ce a demarat proiecte de asfaltare, reabilitare școli, aducțiune de gaz, extindere rețele apă și canalizare
Administrație Știri locale

FOTO O primărie își face sediu nou după ce a demarat proiecte de asfaltare, reabilitare școli, aducțiune de gaz, extindere rețele apă și canalizare




Una dintre puținele primării din județ care are un proiect de înființare a unei zone industriale atât pentru localnici, cât și pentru investitori din afara comunei, a demarat și un proiect de construire a unui sediu nou. 

Valerian Vărvăruc, primarul comunei Corni, a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu viitorul sediu al Primăriei Corni. Acest proiect de investiții a fost lăsat printre ultimele, în ultimii doi ani Primăria Corni accesând proiecte de extindere a rețelelor de apă și canalizare, de aducțiune gaz, modernizare școli și grădinițe, înființarea piață, asfaltări drumuri locale, locuri de joacă pentru copii. 

”NOUL SEDIU AL PRIMĂRIEI CORNI! Se lucrează la proiectare urmând ca anul acesta să demaram lucrările de execuție propriu-zise”, a precizat primarul Valerian Vărvăruc.

Actualul sediu al Primăriei Corni este un spațiu impropriu pentru o astfel de activitate, dar prioritate au avut investițiile în proiectele de modernizare a comunei.