Prima pagină » Ce trebuie sa stii despre popii metalici: ce sunt si cum te ajuta in constructii? 
Economic Știri locale

Ce trebuie sa stii despre popii metalici: ce sunt si cum te ajuta in constructii? 

Lucrezi in domeniul constructiilor si cauti solutii prin care sa iti eficientizezi costurile si sa ai grija de bugetul tau cat mai bine? Doar avand un plan bine stabilit dinainte ai sansa de a obtine succesul pe care ti-l doresti si de a termina la timp cladirile pe care vrei sa le ridici. 

De exemplu, investind in popi metalici, oferi muncitorilor posibilitatea de a-si duce la bun sfarsit sarcinile cat mai usor. Este vorba despre obiecte care sunt esentiale pentru construirea cladirilor rezidentiale, a cladirilor de birouri, dar si a halelor si a spatiilor industriale. 

Popi metalici in diverse dimensiuni si grosimi

Oamenii de afaceri trebuie sa stie, in primul rand faptul ca popii metalici sunt diversi ca dimensiune, dar si din punct de vedere grosimii. Astfel, ei pot ridica o gama larga de cladiri. Daca pentru casele rezidentiale, trebuie folosite anumite tipuri de produse, intrucat majoritatea imobilelor sunt putin mai inalte de 2,3 metri, in ceea ce priveste cladirile de birouri, popii trebuie sa fie mult mai inalti, pentru ca imobilele sa fie cele dorite la final. 

Popii metalici, impartiti in mai multe categorii, in functie de modul in care sunt realizati 

Un alt aspect esential, pe care constructorii trebuie sa il stie despre popii metalici este acela ca ei se impart in mai multe categorii, tocmai pentru a puta fi folositi pentru diferite tipuri de constructii: 

  • popi usori – usori si adaptabili, acesti popi pot fi folositi in cadrul a diferite tipuri de activitati. Mai mult, daca este nevoie, ei pot fi vopsiti foarte usor; 
  • popi din materiale metalice – au o capacitate portanta si sunt conceputi pentru a sustine pana la 30 kN;
  • popi cu furca – sunt prevazuti cu o furca deja sudata, care are rolul de a sustine grinzile din sistemele de franare; 
  • popi pentru tragere si impingere – actioneaza atat prin tragere, cat si prin impingere si au rolul de a mentine cofrajele pe pozitie in momentul in care muncitorii toarna cimentul; 
  • popi din aluminiu – se numara printre cei mai usori popi, avand in general inaltimi destul de mari si pot fi utilizati extrem de simplu pentru cladirile inalte, asa cum sunt cele de birouri; 
  • turnuri de sustinere – structurile modulare pot ajunge pana la o inaltime de circa 12 metri inaltime si pot fi folosite de catre persoanele care lucreaza la inaltime, intrucat asigura viteza, dar si o sustinere excelenta. 

De ce sunt importanti popii metalici in domeniul constructiilor? 

Realizati special pentru a ajuta muncitorii sa traseze structurile caselor si sa le ridice, popii metalici sunt obiecte care nu trebuie sa lipseasca din domeniul constructiilor. Cu ajutorul acestora pot fi ridicate o gama larga de cladiri, care ulterior pot fi folosite in numeroase feluri! Stabilitatea si siguranta sunt doar 2 factori care pot fi obtinuti datorita popilor potriviti! 

Popii, usor de comandat de pe Internet 

Constructorii care vor sa lucreze cat mai usor trebuie sa stie ca recomandat este sa calculeze de cati popi metalici au nevoie in timpul unei constructii, pentru a-i comanda de la inceput. 

De exemplu, de pe site-ul Lucinvest.ro pot comanda tot ce isi doresc pentru a putea demara lucrarile. Online, consumatorii pot gasi informatii despre lungimea popilor, despre materialele folosite pentru realizarea lor, dar si despre diametrul pe care il au si pot decide care sunt cele mai bune variante pentru ei! 

Date de contact:

E-mail: office@lucinvest.ro

Telefon: (40)745.410.817