Prima pagină » Tânărul care a adus o franciză pe plan local și a transformat-o în super-brand, domină Topul Firmelor la categoria sa de activitate
Economic Știri locale

Tânărul care a adus o franciză pe plan local și a transformat-o în super-brand, domină Topul Firmelor la categoria sa de activitate




Tânărul om de afaceri Florin Nițură, cel care a adus brandul Fereastra ADF în Botoșani, a reuși să se claseze pe primul loc în domeniul în care activează în Topul Firmelor realizat de Camera de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani. 

Din cauza pandemiei de Coronavirus, nu a mai avut loc Balul Oamenilor de Afaceri, dar Camera de Comerț a premiat cele mai bune companii din Botoșani individual, fără fastul cu care eram obișnuiți. 

”Regina” ferestrelor PVC cu geam Termopan a fost desemnată compania locală Innovo Windtherm SRL, deținută de Florin Nițură, la categoria sa de firme. Cu elegantul show-room pe Calea Națională, lângă Casa de Pensii, firma lui Nițură furnizează exclusiv produsele Fereastra ADF, brand fabricat în județul Neamț într-o fabrică în care s-au investit milioane de euro. 



Imaginea bună a brandului Fereastra ADF în județul Botoșani este datorată în exclusivitate muncii companiei lui Florin Nițură care a reușit să se impună pe piață prin calitate și seriozitate. 

Innovo Windtherm Botoșani a făcut și export de uși și ferestre pentru românii stabiliți în străinătate, calitatea produselor fiind TOP inclusiv pentru piețele din vestul Uniunii Europene. 

”Mulțumesc clienților, colegilor și partenerilor ! La mulți ani călduroși, liniștiți și sănătoși!”, a declarat omul de afaceri Florin Nițură. 

 

Topul județean al Firmelor

Innovo Windtherm SRL 

Locul 1 

Lucrări de tâmplărie și dulgherie 

Microîntreprinderi