Prima pagină » Șoptică, DESFIINȚAT de un nume legendar în PNL: ”Ce-ai făcut, Costele, din partid??? Fă un pas în spate”
Politică

Șoptică, DESFIINȚAT de un nume legendar în PNL: ”Ce-ai făcut, Costele, din partid??? Fă un pas în spate”




Familia ei e sinonimul lui PNL la Botoșani, ea a demisionat din PNL și a renunțat la o poziție eligibilă pe o funcție pentru că tinerii și femeile nu aveau reprezentativitatea corectă. 

Sînziana Secrieru este fiica lui Dinu Secrieru, fost lider al PNL Botoșani, și îl desființează pe Costel Șoptică, actualul președinte al filialei locale a liberalilor, pentru rezultatul de la alegerile parlamentare, dar și de la locale. 

Secrieru a demisionat din funcția de co-președinte al Organizației de Femei Liberale, din toate funcțiile de conducere de partid pentru că femeile și tinerii nu aveau mai multe locuri eligibile înaintea alegerilor locale din urmă cu 4 ani. 



 


”Ce-ai facut, Costele, din partid???

Asculta un sfat prietenesc si da-ti demisia! Ai „facut” destul! In acel partid sunt niste tineri extrem de competenti, care nu au avut niciodata loc in fata. Fa un pas in spate si din respect pentru Partidul National Liberal, lasă oamenii capabili sa aduca partidul acolo unde ii este locul. Chiar nu vă spune nimeni ca sunteți depăşiți? Chiar trebuie să vă retrageți…ca să nu fiți evacuați”, a postat Sînziana Secrieru pe contul său de Facebook. 

Când Secrieru a demisionat din funcțiile de conducere din PNL, Șoptică era co-președinte al PNL alături de Cătălin Flutur, iar nemulțumirea Sînzianei îi viza atât pe Flutur, cât și pe Șoptică.