Prima pagină » Mihaela Huncă, Pro România: ”Am luptat pentru eliminarea inechităților salariale pentru membrii actului medical”
Politică

Mihaela Huncă, Pro România: ”Am luptat pentru eliminarea inechităților salariale pentru membrii actului medical”

 

Comunicat de presă Mihaela Huncă candidat Pro România Botoșani la Camera Deputaților:

”Nimeni nu trebuie să își mai permită să încalce drepturile și libertățile românilor! În calitate de deputat Pro România am luptat pentru eliminarea inechităților salariale pentru membrii actului medical, atât de încercaţi şi solicitaţi în aceste zile”
“Am luptat cu succes în Parlament pentru salarii corecte pentru personalul sanitar  în raport cu importanța și calitatea muncii depuse. Prin legea votată la propunerea Pro România, am reușit  să echilibrăm, cât de cât, diferenţele salariale pentru chimişti, biochimişti, fizicieni şi laboranţi din spitale. De asemenea am susținut și votat legea în Camera Deputaților care a reparat  nedreptățile  salariale și  în cazul  fizioterapeuților, kinetoterapeuților, profesorilor de cultură fizică medicală din spitale!  Am susținut și voi susține întotdeauna că salarizarea trebuie să fie  în raport cu responsabilitatea, complexitatea, riscurile activității și nivelul studiilor. 
Am adresat interpelări și întrebări și privind eliminarea  inechități   salariale pentru personalul de cercetare cu studii superioare din unitățile clinice, institutele și centrele medicale. Lupta continuă: prin votul dumneavoastră din 6 decembrie trebuie să avem parte de parlamentari și guvernanți capabili să repare nedreptățile de până acum pe care tot PNL și PSD le-au generat în sistem. Avem nevoie în Parlament de oameni care să se bată pentru salarii corecte pentru români, în raport cu munca depusă. Voi apăra în continuare drepturile și libertățile botoșănenilor, ale tuturor românilor!”, a declarat deputatul Mihaela Huncă.