Prima pagină » VIDEO Gireadă: ”Flutur poate ocupa un post de secretar de stat… A fost prea plin de sine. Când pierzi… mergi acasă”
Politică

VIDEO Gireadă: ”Flutur poate ocupa un post de secretar de stat… A fost prea plin de sine. Când pierzi… mergi acasă”



Mulți dintre primarii liberali aleși în urma scrutinului din septembrie se opun ca fostul primar Cătălin Flutur să ocupe un loc eligibil la alegerile parlamentare viitoare, deși Flutur a fost președinte al PNL și este liberalul cu cele mai multe voturi în municipiul reședință de județ. 

Coordonatorul colegiului Flămânzi din PNL Botoșani, Verginel Gireadă, primarul reales al comunei Mihai Eminescu, a spus că Flutur nu va pleca din partid doar pentru că nu este pus în fruntea listei la Parlamentare. 

Gireadă a precizat că Flutur poate ocupa orice funcție în administrația centrală și că a pierdut alegerile pentru un nou mandat de primar din cauza faptului că nu a ieșit din birou să își facă puțină campanie. 

 


 

Totodată, Verginel Gireadă îi readuce aminte lui Cătălin Flutur una dintre regulile din politică: ”Când pierzi, mergi acasă!”

”Cătălin Flutur nu va pleca din PNL. nu trebuie subestimat. Cătălin Flutur poate ocupa un post de secretar de stat, poate fi într-o funcție publică și o face profesional. 

Singurul lui defect este că nu a ieșit să-și facă campanie, a fost prea plin de sine și a crezut că el câștigă stând din birou. nemunca nu te duce la câștig. Degeaba rămân proiecte de zeci de milioane de euro în urma lui pe care o să le fructifice Cosmin Andrei. 

Cei ce pierd mai pot să fie pe listă? Când ești câștigător .. când pierzi să te întrebi de ce ai pierdut și să mergi acasă”, a spus Verginel Gireadă.