Prima pagină » Ghidul cumparatorului: Cum sa cumperi baterii pentru bucatarie, care sa te multumeasca din toate punctele de vedere
Știri locale

Ghidul cumparatorului: Cum sa cumperi baterii pentru bucatarie, care sa te multumeasca din toate punctele de vedere



Achizitia echipamentelor sanitare pentru bucatarie sau baie poate fi o provocare daca nu ai experienta in domeniul instalatiilor. Oricat de tehnic ar parea acest proces, trebuie sa stii ca – in realitate – poti face o investitie buna, cu un minim de informare. 

Iata, asadar, un scurt ghid pentru cumparatori, care te invata cum sa cumperi baterii de bucatarie durabile, pliate exact pe nevoile tale. Urmeaza lista de criterii de mai jos si iti va fi extrem de usor sa iei o decizie inspirata, de care sa te bucuri pentru cat mai mult timp. Iata!

 

Tipul de comanda

Un criteriu esential este tipul de comanda, care va dicta usurinta in utilizarea zilnica. Cele mai cautate modele din ziua de astazi sunt bateriile cu senzor, care ofera un plus de confort si contribuie la economia resurselor de apa. 

Manerul cu un singur robinet este o varianta mai clasica, dar la fel de cautata. Prin rotirea directionala se schimba usor temperatura apei, iar montajul se poate efectua foarte rapid. Tu alegi!

 

Tipul de montaj

Un alt aspect esential, de ordin practic, este tipul de montaj al bateriei. Ai doua variante: baterii care se monteaza pe perete sau baterii care se monteaza direct pe chiuveta. Daca vrei sa inlocuiesti modelul actual cu unul mai nou, atunci trebuie sa iei decizia in functie de tipul de instalatie deja existent. Daca esti in prag de renovare sau iti utilezi pentru prima oara locuinta, atunci tu alegi pe deplin ce model doresti.

 

Tipul tijei

Un aspect practic – dar care, totodata, tine si de design – este tipul tijei. Ea poate fi dreapta sau cu gat de lebada, in functie de preferintele pe care le ai. Avantajul tijelor cu gat de lebada este ca le poti manipula cu o mai mare usurinta. Stii acel moment cand ai o oala mare in chiuveta si nu poti manevra robinetul? Ei bine, o astfel de tija rezolva aceasta problema, cu usurinta. Iti confera mult mai mult spatiu de miscare.

 

Designul

Finisajul bateriei este un aspect important, nu doar un moft. Dupa ce ai bifat toata lista functionalitatilor practice, design-ul este un capitol caruia trebuie sa ii acorzi cel putin la fel de multa atentie. Cele mai cautate sunt finisajele din otel inoxidabil, pentru ca au o rezistenta crescuta la zgarieturi si se pot curata rapid. Alte variante ar fi bronzul sau cromul, care se preteaza in bucatariile de inspiratie clasica, vintage.

 

Accesoriile

Accesoriile cu care vine la pachet bateria sunt esentiale, de asemenea. Unele modele de calitate premium integreaza filtre speciale, care imbunatatesc calitatea apei potabile. 

Altele vin la pachet cu dispensere pentru detergentul lichid si sunt excelente pentru bucatariile amenajate modern. Ia in considerare si acest criteriu si alege cel mai bun model, care iti va spori nivelul de confort pe termen lung. Decizia e la tine!

 

Gama de accesorii baie si de bucatarie de la Grohe: la Baterii-lux.ro au cel mai bun pret

Cu lista de criterii pregatita, nu mai trebuie decat sa gasesti cel mai bun mediu de achizitie. Iti recomandam Baterii-lux.ro, un magazin online de top, care iti ofera o gama larga de produse de calitate premium. 

La distanta de un click, gasesti accesorii baie, accesorii bucatarie si alte echipamente sanitare esentiale.

 

Date de contact:

Tel: 0721482872

E-mail: office@baterii-lux.ro