Prima pagină » Portariuc, euforic: ”Cătăline, nici nu știi cât de mic începi să fii. Victoria lui Cosmin Andrei este victoria unei noi generații”
Politică

Portariuc, euforic: ”Cătăline, nici nu știi cât de mic începi să fii. Victoria lui Cosmin Andrei este victoria unei noi generații”



 

 

loading…

Fostul primar Ovidiu Portariuc, care a reușit să-l învingă pe Cătălin Flutur în alegerile din 2012, dar a fost înfrânt de acesta în 2016, a consideră că victoria lui Cosmin Andrei în alegerile din 2020 este o ”#revolutiadelabotosani”. 

Portariuc a lovit în Flutur și îi transmite lui Andrei că nu trebuie să fie Fritz de la Timișoara sau Allen de la Brașov pentru a avea succes, ci doar să fie un român cinstit cu dragoste de țară. 

Fostul primar din 2012-2016 a ținut să fie Traian Băsescu în relația cu Adrian Năstase, după alegerile prezidențiale din 2004.



 

”In sfarsit!!!!Felicitari! Cataline, nici nu stii cat de mic incepi sa fii! Victoria lui Cosmin Andrei este victoria unei noi generatii care va schimba administratia si politica romaneasca!

Nu trebuie sa fii nici Fritz, nici Allen, nici altfel, e suficient sa fii un român cinstit, educat, cu bun simt si cu dragoste de oameni si tara! #revolutiadelabotosani, a postat Ovidiu Portariuc pe Facebook.