Prima pagină » Cum stii cand se potriveste sa renunti la cada in favoarea unei cabine dus?
Știri locale

Cum stii cand se potriveste sa renunti la cada in favoarea unei cabine dus?



Imaginea unei cazi de dimensiuni generoase in care sa te relaxezi dupa o zi plina si obositoare pare ideala dar, pe de alta parte poate suna mai practic sa faci un dus rapid in fiecare dimineata inainte de a merge la servici.

Insa, in realitate sa alegi o cada sau o cabina dus nu depinde doar de propriile preferinte intrucat trebuie sa tii cont de o serie de factori.

Baia trebuie sa fie un spatiu ideal pentru relaxare si sa contina toate elementele de care ai nevoie pentru a avea parte de cat mai mult confort. In special daca ai un apartament si baia nu este de dimensiuni foarte generoase atunci clar trebuie sa alegi dintre o cada de baie si cabine dus.

Ce sa alegi? O cabina de dus sau o cada?

Avantajul unei cabine dus este acela ca poti economisi spatiu pe care vei putea sa il folosesti pentru a amplasa un dulap de depozitare, de exemplu. Astfel, vei putea sa ai in baie toate lucrurile esentiale de care ai nevoie.

Pe piata exista o varietate mare de cabine dus patrate cu diferite tipuri de sisteme de inchidere, dimensiuni si forme. De asemenea, sunt disponibile modele care au diferite functii utile precum hidromasaj, radio sau cu scaunel, pentru a avea parte de maximul de confort necesar. In plus, aceste cabine dus au cadita separata, ceea ce ofera avantajul de a putea fi inlocuite in momentul in care se deterioreaza fara sa fie necesar sa investesti in plus si pentru peretii cabinei.

Atunci cand faci dus consumul de apa este mai mic in comparatie cu a umple o cada de dimensiuni generoase. Vei putea sa iti indeplinesti rutina de ingrijire zilnica fara sa fie necesar sa pierzi timp inutil. De multe ori, o cabina de dus este mult mai practica decat o cada intrucat daca cel mai des folosesti dusul atunci cada nu devine altceva decat un suport si un consumator de spatiu.

Si cada de baie are avantajele ei, mai ales daca este amplasata intr-o baie de dimensiuni generoase. Dar, pentru a putea decide ce ti se potriveste cel mai bine, trebuie sa analizezi marimea spatiului disponibil dar si cat loc ocupa fiecare obiect sanitar si mobilier care trebuie sa fie amplasate in baie.

 

Cabine dus pentru mai mult confort chiar si atunci cand le intretii

 

In cazul in care amenajezi baia de la zero atunci poti sa alegi orice tip de cabine dus. Unele persoane, atunci cand realizeaza amenajari ale baii aleg atat cada cat si cabina de dus. Daca simti ca nu poti renunta la confortul oferit de o cada de baie, atunci le poti alege pe amandoua.

Indiferent daca alegi cabine dus sau o cada cel mai important este sa fie potrivit pentru spatiul respectiv dar si pentru tine. O cabina de dus este si mai usor de intretinut in comparatie cu o cada iar daca sunt necesare reparatii atunci in mod sigur va fi mult mai simplu