Prima pagină » O clinică dentară a primit avizele pentru tratarea urgențelor pe timp de Coronavirus. Triajul se face telefonic
Știri locale

O clinică dentară a primit avizele pentru tratarea urgențelor pe timp de Coronavirus. Triajul se face telefonic

Singura clinică dentară cu robot Cerec, care poate face toată dantura unei persoane într-o singură zi, a primit avizele legale pentru a funcționa doar în cazurile de urgență pe timpul stării de urgență cauzate de pandemia de Covid-19. 

Este vorba despre Clinica Dentastic, deținută de medicul Răzvan Pelin, situată pe Bulevardul Mihai Eminescu. 

Triajul pacienților se va face TELEFONIC în colaborare cu medici de specialitate.

 




”Tratamentele de natura interventiilor stomatologice sunt realizate DOAR IN URMA UNUI TRIAJ TELEFONIC , realizat de catre colegii din departamentul de Patient Care, in colaborare cu medici dedicati”, se precizează într-o postare pe pagina de Facebook a Clinicii Dentastic. 

Programările se fac exclusiv la telefon, începând de vineri, 24 aprilie la: 0754808836. Programul este următorul: Luni – Vineri: 10:00 – 18:00. 

 

”Vrem să vă reasigurăm că respectăm întocmai litera legii și cerințele oficiale ale autorităților, iar tratamentele pe care vi le oferim sunt în legalitate și în deplină siguranță, în contextul pandemiei de coronavirus.

Întreg echipamentul nostru de protecție și de igienizare s-a adaptat la aceste noi recomandări, pentru a proteja integritatea fizică și sănătatea pacienților, a personalului medical și a comunității.

În plus, în toată această perioadă, rămânem alături de voi în online, pentru indicații, prevenție și monitorizare a sănătății voastre dentare la 📧 contact@dentastic.ro, a mai transmis echipa Dentastic.