Prima pagină » Ce riscuri apar atunci cand iti creezi singur un site wordpress
Știri locale

Ce riscuri apar atunci cand iti creezi singur un site wordpress

Daca ai nevoie de cateva modificari in casa, apelezi la un designer de interior. Daca ai nevoie de o vacanta inedita apelezi la o agentie de turism. Daca ai nevoie de un magazin online sau un site wordpress, apelezi la….? Ai ghicit!

Decizia de cumparare a clientilor este influentata, in mare parte, de experienta pe care o au atunci cand viziteaza un site. Design-ul, viteza de incarcare, elementele de incredere regasite in site, sunt doar cateva aspecte asupra carora trebuie insistat daca iti doresti un “magnet care sa atraga tot timpul noi clienti.”

Fie ca esti constient sau nu, website-ul reprezinta cartea de vizita a unui brand si ofera intotdeauna acces rapid la toate informatiile necesare unui potential client. Acum ca ai aflat importanta unui site web profesional si impactul pozitiv pe care il poate avea asupra business-ului tau, intuiesti posibilele riscuri ce pot aparea daca alegi sa il realizezi singur folosind cunostintele de amator? Cu siguranta da, dar oare pe toate?

Asadar, iata care sunt riscurile daca alegi sa iti creezi singur un site:

  • Pret site wordpress- nu te lasa pacalit

Daca alegi sa faci economii acum, trebuie sa te gandesti ca pe viitor poti plati chiar de zece ori mai mult.  Desi pare foarte tentant sa realizezi un website fara investitii, greselile de executie pot reprezenta un cost considerabil in timp.

Asadar, risti sa pierzi mai multi bani daca alegi sa realizezi singur un magazin online wordpress sau un site de prezentare decat daca vei contacta o echipa de specialisti.

  • Lipsa experientei

Auzi tot mai des ca platforma WordPress este destul de intuitiva si usor de folosit. Suna tot mai tentant “ iti poti realiza propriul site daca urmaresti cateva tutoriale pe youtube”. Intr-adevar, esti liber sa experimentezi, dar nu atunci cand poti plati cu pretul afacerii tale. Lipsa experientei se va simti, mai ales la inceput!

  • Lipsa ideii de implementare

Este posibil sa omiti foarte multe lucruri importante atunci cand vrei sa realizezi singur un site wordpress. Printre acestea se ragaseste una de baza – lipsa ideii de implementare.

Un website este creat din mai multe etape si doar respectarea acestora pot genera un rezultat favorabil.

  • Irosirea timpului

Crearea unui website poate presupune mai mult timp decat esti dispus sa aloci. De ce sa pierzi o resursa atat de importanta cand o poti valorifica intr-un mod care sa iti ajute intr-adevar business-ul.

Sunt o multime de riscuri pe care nu merita sa ti le asumi in incercarea de a realiza singur un site wordpress.  A experimenta pe propria piele poate parea o sintagma destul de “ispititoare”, dar nu aduce intotdeauna rezultate satisfacatoare. Iar in cazul acesta…cu atat mai putin!

 

Agentia Plummedia ofera servicii complete – Lasa crearea site-ului pe mana specialistilor

Un zidar nu va putea niciodata sa croiasca, de exemplu,  o rochie de gala care sa-i aduca succesul , asa-i? Nu degeaba exista o multime de domenii de activitate si profesionisti la care apelam in functie de necesitate.

Specialistii vor reusi intotdeauna sa realizeze un site care sa capteze utilizatorii si carora sa le confere un sentiment de incredere si securitate.  Permite-le sa fie cat mai indrazneti si inovatori, lasa-i sa adopte un design cat mai simplu si in felul acesta vei obtine un site wordpress gandit asa cum isi doresc sa il vada utilizatorii.

 



 

250x250x

250x250x

PNL Catalin Flutur 300 X 300

PNL Catalin Flutur 300 X 300