Prima pagină » FOTO Donație de materiale de protecție la UPU Dorohoi
Știri locale

FOTO Donație de materiale de protecție la UPU Dorohoi

Antreprenorii Cătălin Silegeanu și Andreea Cujba continuă să facă donații, alături de Asociația Global Intelligence cadrelor medicale din județul Botoșani. 

După ce au făcut mai multe donații spitalelor din municipiul Botoșani, aceștia au mers cu materiale de protecție pentru cadrele medicale din municipiul Dorohoi, viziere și măști.

Mediul privat continuă să susțină puternic lupta cadrelor medicale cu Covid-19, fiind făcute donații impresionante în ultima lună. 

 

 



 

 

”Am am promis că în fiecare zi ne vom continua acțiunile dedicate luptei împotriva răspândirii COVID-19 și ne vom proteja cadrele medicale și persoanle aflate în linia întâi de intervenție. 📌 Astăzi am mers la U.P.U. Dorohoi, unde am fost întâmpinați de doamna Gianina Pintilei , căreia îi transmitem întreaga apreciere pentru eforturile depuse în această perioada pentru îngrijirea acordată pacienților.Vom continua acțiunile și în zilele următoare! 📌 Mulțumim doamnei Lucia Cîmpan pentru viziere si doamnei Andreea Cujba pentru măștile de protecție. 📌 Acțiunea a fost susținuta și de Neli Alina Novac , Președinte al Asociației Global Intelligence”, a postat Cătălin Silegeanu pe contul său de Facebook. 

 

. 📌 #AvemNevoieDeOameniCaVoi #ImpreunaSuntemPuternici #SustinemLuptaImpotrivaCovid #MergemMaiDeparte #Luptam