Prima pagină » Anunț Nova Apaserv: Folosiți apa NUMAI pentru consum menajer, nu pentru irigații
Administrație Știri locale

Anunț Nova Apaserv: Folosiți apa NUMAI pentru consum menajer, nu pentru irigații

Având în vedere deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență  privind evoluția infecției cu Coronavirus – COVID-19, S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani este obligată să ia măsuri clare pentru coordonarea activității, măsuri necesare pentru a asigura furnizarea apei potabile și a serviciilor de canalizare, fără discontinuitate sau cu întreruperi minime, către consumatori. 

În acest sens, în vederea asigurării continuității serviciilor publice de alimentare cu apă/ canalizare în condiții optime, S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani face apel la toți utilizatorii de pe întreaga arie de operare a societății, respectiv cei alimentați din sursele de apă Prut și Siret să folosească apa numai pentru consum menajer și nu pentru udarea culturilor agricole, a gazonului, umplerea bazinelor și a diverselor recipiente folosite în alte scopuri decât cele prevăzute în contract, deoarece din motive tehnice societatea nu poate asigura un debit mai mare decât cel proiectat la data executării rețelei de apă.

Utilizarea excesivă a apei din rețelele de distribuție duce la scăderea nivelului apei din rezervoarele de înmagazinare amplasate în diferite zone din județ și diminuează, în mod deosebit, eforturile operatorului de a asigura furnizarea apei.

Director  General,                                                                           Director Executiv,

cs.jr.Petru Albert Tanasa                                                                 ec. Cristina Ioana Panait

 

 

  

Video