Prima pagină » Pizza gratis pentru medicii și asistentele de la Județean și Infecțioase din partea unui restaurant, atât timp cât mai livrează la domiciliu
Economic Știri locale

Pizza gratis pentru medicii și asistentele de la Județean și Infecțioase din partea unui restaurant, atât timp cât mai livrează la domiciliu

Cât mai funcționează în condițiile actuale din piață, un restaurant din Botoșani va livra pe lângă comenzile la domiciliu și pizza pentru medici și asistentele de la Spitalul Județean Mavromati și Secția Boli Infecțioase. 

Este vorba despre restaurantul Magic Land, deținut de familia lui Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești, și unul dintre restaurantele care încă rezistă în condițiile grele din piață. 

Implicarea socială a mediului de afaceri în această perioadă este uriașă și arată atât importanța ei, dar și lipsurile cu care se confruntă instituțiile vitale ale statului, ale comunității. 

 



 

 

Restaurantul MAGIC LAND este alaturi de personalul medical din Botosani in aceste momente critice prin care trece intreaga planeta, din cauza raspandirii virusului COVID-19.

Conducerea restaurantului spune ca atat timp cat vor fi efectuate livrari la domiciliu, va livra zilnic pizza medicilor si asistentilor din cadrul Spitalului Judetean Mavromati Botosani zilnic, începând cu data de 23 martie.

”Stim cat de importante sunt cadrele medicale in aceste momente si mai stim ca de cele mai multe ori nici nu apuca sa manance ori sa bea apa, asa ca ne-am gandit sa venim in ajutorul lor. Vrem sa le arătăm ca suntem alături de ei și ca ii apreciem”, a spus Dimitrie Borfotina, unul dintre administratorii Magic Land.

 

 

 

 

 

loading…