Prima pagină » Primul Digital Innovation Hub din Regiunea Nord-Est: companii, instituții de învățământ, centre de cercetare
Administrație Economic Știri locale

Primul Digital Innovation Hub din Regiunea Nord-Est: companii, instituții de învățământ, centre de cercetare

Coordonatorul Centrului EUROPE DIRECT Botoșani, Radu Căjvăneanu, anunță lansarea primului Digital Innovation Hub din Regiunea Nord-Est, o comunitate formată din companii, instituții de învățământ, centre de cercetare și inovare care doresc să colaboreze și să pășească și mai departe în lumea transformării digitale. 

Aceasta este o inițiativă apăruta din dorința de a alinia regiunea la tendințele globale de digitalizare, bazată pe angajamentul unor entități consacrate la nivel regional, cu expertiză în inovarea la scară și soluții digitale, susținute de Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, în calitate de promotor.

 

Dacă ești reprezentantul unei companii din regiunea Nord-Est care vrea să devină mai competitivă prin inovație digitală și agilitate, valorificând la maxim toate resursele puse la dispoziție de organismele europene, naționale și regionale, dedicate acestui scop, de la resurse financiare până la competențe și acces la o piață unică digitală, acest proiect este pentru tine.

 

 



 

 

 

”Vino la evenimentul de lansare și vei afla cum poate această structură să te ajute pe parcursul procesului.

 

Te așteptăm la „Digital Innovation Zone. For better business, life and world.”  pe 12 martie 2020, la Iași, in Aula Universității Alexandru Ioan Cuza. La eveniment vor participa peste 100 de companii, universități, clustere, entități de inovare și cercetare, Camere de Comerț și Industrie din regiune precum și reprezentații Digital Innovation Hub-urilor operaționale din România”, se precizează în anunțul lansării proiectului. 

 

Detalii complete și agenda evenimentului se regăsesc pe pagina de înscriere gratuită și pe pagina de Facebook. 

Inițiatori: Codecamp, Strongbytes, Grapefruit, WebMagnat, Atelierul de Idei, Sigma AppDev și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Participarea este gratuită, înregistrarea se face aici: Digital Innovation Zone Kickoff, 12 March 2020. Accesul se face pe baza biletului electronic (nu mai imprima, salvează copacii) …și a bunei dispoziții! 

 

 

loading…