Prima pagină » Schimbare bombă în PSD! 90% șanse ca Marius Budăi să fie noul candidat la Primărie
Politică

Schimbare bombă în PSD! 90% șanse ca Marius Budăi să fie noul candidat la Primărie

Surse din PSD Botoșani susțin că viceprimarul Cosmin Andrei va fi înlocuit de deputatul Marius Budăi, fost ministru al Muncii, pentru a candida la Primăria Botoșani. 

Astfel, duelul PNL-PSD pentru Primăria Botoșani va fi dat între primarul Cătălin Flutur și Marius Budăi. 

Potrivit surselor din PSD Botoșani, un sondaj comandat de la nivel central a arătat un scor extrem de slab pentru actualul candidat la Primărie din partea social-democraților, iar aceștia urmează să anunțe în luna martie schimbarea candidatului pentru a crește și scorul pentru Consiliul Local, dar mai ales pentru Consiliul Județean.



 

 

 

 

Contactat telefonic, deputatul Marius Budăi, al doilea om ca funcție în PSD Botoșani, a confirmat existența sondajului, dar susține că momentan candidatul partidului este viceprimarul Cosmin Andrei. 

”Vă confirm că s-a făcut un sondaj comandat de la nivel național și nu pot să ascund faptul că în spațiul public s-a vehiculat numele meu pentru o astfel de candidatură, dar deocamdată candidatul nostru este Cosmin Andrei și eu îl susțin. El a nceput să crească și să se înconjoare de o echipă de tineri foarte frumoasă”, a declarat fostul ministru Marius Budăi

 

PSD a avut o strategie similară și la alegerile din 2012 când candidatul social-democrat a reușit să-l învingă pe Cătălin Flutur. 

Primul candidat al PSD a fost, atunci, medicul Gabriel Oprișanu, iar cu câteva luni înainte de alegeri acesta a fost înlocuit cu Ovidiu Portariuc, cel care avea să câștige alegerile împotriva lui Flutur susținut de PSD și PNL. 

Schimbarea candidatului PSD pentru Primăria Botoșani bulversează strategiile electorale ale tuturor partidelor care intră cu candidați în competiție.


 

 

loading…