Prima pagină » Un tânăr a inclus Botoșani în proiectul național 07FUNERARE și va organiza o paradă a mașinilor funerare
Economic Știri locale

Un tânăr a inclus Botoșani în proiectul național 07FUNERARE și va organiza o paradă a mașinilor funerare

Județul Botoșani face parte dintr-un proiect național inedit, intitulat 07FUNERARE (0738637273), care a creat un număr unic de urgență pentru toată România care poate fi apelat de familiile îndoliate.

A fost înființat un dispecerat național care preia apelurile 24 de ore din 24, 7 zile din 7, și îi direcționează pe apelanți în funcție de județul din care sună. 

Oricine a avut un deces în familie știe cât de important este ca în momentele de după moartea celui drag să poți beneficia de servicii funerare complete de calitate. 

 

 



 

Tânărul care a inclus județul Botoșani în acest proiect este Alexandru Rotariu, cel care administrează Casa Funerară DEUS Botoșani

 

”Este un proiect național menit să ofere servicii non-stop pentru acele momente în care intervine decesul unei persoane pentru ca familia să nu mai piardă timpul căutând numere de contact de la servicii funerare ci pur și simplu să apeleze un număr unic la nivel național și să fie redirecționat către operatorul de servicii funerare din județul în care se află care să fie la disponibil non-stop”, a declarat Alexandru Rotariu

 

Casa Funerară DEUS Botoșani a fost inclusă în acest proiect național, 07FUNERARE(0738637273), derulat de o familie de tineri din București, pentru că Alexandru Rotariu a oferit garanția unor servicii de calitate la prețuri corecte și promptitudine în prestarea serviciilor. 


Pentru popularizarea numărului unic național 07FUNERARE, Casa Funerară DEUS și partenerii din țară vor organiza la Botoșani, pe 9 februarie, o caravană și o paradă a mașinilor funerare. 

 

”Vor fi între 13 și 15 mașini funerare venite din București, dar și din județele mai apropiate în care avem parteneri în acest proiect”, a completat Alexandru Rotariu, de la Casa Funerară DEUS

Parada mașinilor funerare va începe duminică, 9 februarie, la ora 14.30, de la magazinul Casei Funerare DEUS din Grivița.