Prima pagină » S-au dat toate biletele la primul mare eveniment în noul restaurant Casa Lux: degustări de vinuri și preparate culinare surpriză
Știri locale

S-au dat toate biletele la primul mare eveniment în noul restaurant Casa Lux: degustări de vinuri și preparate culinare surpriză

Degustare de vinuri ArtechWine si somelierul Daniel Haidarli
Degustare de vinuri ArtechWine si somelierul Daniel Haidarli

Noul restaurant Casa Lux va fi gazda unui eveniment de excepție din toate punctele de vedere

Cel mai îndrăgit somelier din Botoșani, Daniel Haidarli, de la Artech Wine, organizează o degustare de vinuri în stilul său inconfundabil: cu cele mai bune vinuri, bucate special alese pentru fiecare vin și povești captivante despre istoria acelor vinuri. 

 

Toate cele 40 de locuri la acest eveniment s-au epuizat și spectacolul oferit de Daniel Haidarli, Artech Wine și Casa Lux se va desfășura cu ”casa închisă”. 

 

 

 

 

 

 

Daniel si echipa ARTECH WINE vor deschide cateva vinuri de elita , iar echipa CASA LUX le vor alatura cateva preparate culinare, pe masura momentului . SI MOMENTUL NU E UNUL OBISNUIT, e o premiera ! CASA LUX gazduieste aceasta prezentare de carte , de mancaruri , de  bauturi , in NOUL SPATIU din Calea Nationala din Botosani . Nu vor lipsi degustarile surpriza. Cheff -ul restaurantului, doamna Petronela CIUBOTARU ne va incanta ( mai ales pe noi, gurmanzii) cu preparate culinare surpriza.

 

Vineri, 20 Decembrie 2019, ARTECH WINE si RIFCO Trading – distribuitorii si importatorii vinurilor de la Tenuta Ulisse din Abruzzo Italia –  impreuna cu Restaurantul CASA LUX din Botosani – România, organizează o cină gourmet, unde preparatele vor veni însoțite de unele dintre cele mai apreciate vinuri de la Tenuta ULISSE. 

 

Proprietarii restaurantului, familia BIDASCA , impreuna cu somelierul restaurantului, Daniel HAIDARLI,  vor avea mai multi invitati . Printre ei vor fi : prieteni, colegi, somelieri, reprezentantii importatorului,  bloggeri de vin, Horia HASNAS , profesorul universitar Gheorghe CRACIUNESCU, nume sonore in lumea vinului romanesc.  Cu totii vor povesti despre detaliile captivante din spatele fiecărei sticle de vin, vor spune versuri si povesti captivante, vor lansa o carte – PRIETENII VINULUI, vor face ca seara de 20 decembrie 2019 sa fie una de poveste, pe masura noului restaurant de 5 stele marca CASA LUX.

 

Meniul serii va fi in concordanta si pe masura calitatii vinurilor prezentate. Aperitive, preparate din carne rosie, desert, cafea, apa. Amanuntele culinare le-am lasat sa fie anuntate pe data de 20 decembrie.