Prima pagină » Top 3 case de pariuri online legale
Știri locale

Top 3 case de pariuri online legale

Cu aproximativ 20 de opțiuni pariorul român are de unde alege dacă vrea să facă pasul spre pariurile online. Care sunt, însă, cele mai bune alternative? Am consultat topul caselor de pariuri legale prezentat de un site de profil.

 

Cu aproximativ 20 de opțiuni pariorul român are de unde alege dacă vrea să facă pasul spre pariurile online. Care sunt, însă, cele mai bune alternative? Am consultat topul caselor de pariuri legale prezentat de un site de profil.

Pe 10pariuri.ro am gasit un top al agențiilor de pariuri recomandate. Să vedem ce găsim acolo.

 

 

Locul 3 – Superbet

În prima perioadă de la intrarea pe piața de pariuri online Superbet nu era o alternativă de top. Între timp au trecut anii, au apărut îmbunătățirile și lucrurile s-au schimbat considerabil.

Alege Superbet și vei beneficia de o ofertă bogată de pariuri, atât pre-meci, cât și live. Vei putea paria oriunde te-ai afla prin intermediul aplicației pentru mobil. Nu-n ultimul rând vei beneficia de bonusuri de până la 500 RON la primele 3 depuneri.

Locul 2 – Fortuna

Una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate de ONJN. A fost în trecut cea mai bună casă de pariuri din Europa Centrală și de Est. Între timp a fost devansată chiar de către Superbet. Nu înseamnă că Fortuna nu este o alternativă foarte bună pentru pariorii români.

Dacă alegi Fortuna vei beneficia de tipuri de bilete unice, precum MAXIKOMBI sau DOMINO. Ai și funcții inedite dacă alegi să pariezi de pe mobil sau tabletă prin intermediul aplicației Fortuna. Posibilitatea de a închide un bilet cu funcția CashOut este un alt plus pentru agenție. Nici bonusul de până la 500 RON, oferit la prima depunere, nu este de neglijat, mai ales că este acordat cash, în bani reali.

Locul 1 – Betano

Cel mai bun operator de jocuri de noroc online licențiat în România. Betano a reușit să atragă o mare parte dintre pariorii români. Profesionalism este principalul cuvânt care ne vine în minte atunci când auzim Betano.

Bineînțeles că alături de profesionalism avem și altele. Cote foarte bune, oferta de pariere este vastă atât la fotbal, cat și la alte sporturi. Betano are aplicație de pariuri pentru mobil atât pentru iOS, cât și pentrru Android. CashOut-ul nu lipsește nici el. Pe lângă multe alte bonusuri agenția oferă și bonus 100% până la 500 RON imediat după ce primul depozit a fost efectuat.

Mai sunt și alți operatori de pariuri online buni. Aceștia sunt, însă, cei mai buni la care poți paria pe internet în România în 2019. Dacă ești un client nou la fiecare dintre cele 3 vei primi bonusuri totale de până la 1.200 RON la prima depunere și de până la 1.500 RON în total.