Prima pagină » Primarul, prefectul și 8 din 9 parlamentari, mult prea importanți chiar și în față de oamenilor de afaceri
Economic Politică Știri locale

Primarul, prefectul și 8 din 9 parlamentari, mult prea importanți chiar și în față de oamenilor de afaceri

Primarul municipiului reședință de județ, prefectul județului și 8 din cei 9 parlamentari ai județului au evitat o întâlnire cu cei mai puternici oameni de afaceri ai județului Botoșani, prilej cu care ar fi putut fi puși în fața unor situații dificile pentru ei. 

Camera de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani a organizat vineri Balul Oamenilor de Afaceri în cadrul căruia au fost premiate companiile prezente în Topul Județean al Firmelor ediția 26. 

Omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț Botoșani, a anunțat că primarul Cătălin Flutur, prefectul Dan Șlincu și Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani, au fost invitați și aveau asigurat meniul de 400 de lei fără a plăti nimic. Doar Costică Macaleți a dat curs invitației, la fel ca și la ediția de anul trecut a evenimentului. 

 



 

 

În ceea ce privește parlamentarii, toți cei 9 au fost invitați, doar că acestora Camera de Comerț le-a impus să își plătească meniurile. 

”Am invitat oficial pe toți parlamentarii de Botoșani. Vă rog să mă credeți că nu a fost făcută cu un substrat, am făcut o invitație în care fiecare parlamentar să-și plătească meniul. Repet, am făcut-o cu tot respectul, fără să jignesc pe cineva. Mulțumesc domnului Șoptică, este singurul care a dat curs invitației noastre”, a declarat Valeriu Iftime

 



 

 

Dintre toți parlamentarii botoșăneni, doar senatorul Costel Șoptică, cel care este și președintele PNL Botoșani, a dat curs invitației și a plătit meniul de la eveniment. 

Anul trecut, când nu a fost taxat meniul parlamentarilor, deputatul Marius Budăi, ministrul Muncii, a participat la premierea celor mai bune afaceri din județ. 

Dacă din partea PSD doar Costică Macaleți a fost prezent la cel mai important eveniment organizat de Camera de Comerț, de la PNL a fost senatorul Costel Șoptică, dar și fostul deputat Constantin Roman, Viorel Iliuță, președintele organizației municipale a PNL, Sorin Cornilă, președintele organizației mediului de afaceri din PNL.