Prima pagină » De ce sa tineti cont cand alegeti un brad artificial de Craciun?
Știri locale

De ce sa tineti cont cand alegeti un brad artificial de Craciun?

Brad artificial, suport metalic,cutie
Brad artificial, suport metalic,cutie

Stiti ca in ultimii ani brazii de Craciun au sporit in popularitate si au devenit o alternativa mult mai agreata, comparativ cu brazii naturali?

Acest lucru este justificat de numeroasele beneficii pe care le aduce un brad artificial, fata de unul natural.
Brazii artificiali se monteaza simplu, va permit sa faceti economii importante si sunt prietenosi cu natura.

Totusi, este important sa alegeti un brad artificial potrivit, pentru ca piata este plina de optiuni.

 

 

 

Lucruri pe care sa le aveti in vedere cand cumparati un brad Craciun artificial
Ce spatiu aveti la dispozitie?
Acesta este unul din elementele critice la care trebuie sa faceti referire atunci cand alegeti un brad de Craciun. Un singur cm poate face o diferenta uriasa in prezenta unui brad de Craciun (pentru ca poate fi mai inalt decat tavanul). Din fericire, brazii artificiali sunt disponibili intr-o varietate de marimi, de la 5 la 12 metri si chiar cu inaltimi atipice (mai mari sau mai mici). Desigur, inaltimea nu este singura dumneavoastra preocupare legata de dimensiune. Masurati si latimea spatiului pe care il ganditi pentru asezarea bradului de Craciun. Apoi, gasiti un brad care sa se potriveasca bine in acel loc. Daca spatiul este o problema pentru dumneavoastra, puteti opta pentru un brad in ghiveci sau un model de brad mai mic (de masa).

Ce forma preferati pentru bradul de Craciun?
Brazii artificiali vin intr-o varietate de forme. Pot fi mai inalti jos, mai bogati, mais supli, stil creion sau stil rochie de printesa cu crinolina etc. Daca nu aveti prea mult spatiu pe orizontala, puteti lua in considerare un brad tip creion – suficient de inalt, dar mai suplu. Pentru o piesa centrala de living, un brad complet, lat si grandios va face o impresie mult mai dramatica si cuceritoare. Pentru o camera mai mica sau pentru hol, alegeti brazi artificiali subtiri sau de dimensiuni reduse.

Brad artificial pre-decorat sau nu
Aceasta este una din deciziile majore pe care trebuie sa le luati atunci cand vreti sa comandati un brad artificial. Brazii pre-decorati au avantajul de a fi mai usor de instalat si de a nu necesita o decorare suplimentara, clasica. Ei sunt deja ornati, cu luminite si/ sau accesorii si pot ramane exact asa cum sunt, fara alte adaosuri de ornamente.
Daca bugetul va permite, alegeti un brad pre-decorat si evitati dificultatile de a aseza luminile si celelalte decoratiuni de Craciun.