Prima pagină » Un senator PSD îl desființează pe liderul PNL: ”A aprobat un proiect inițiat de PSD, printre care Budăi și Dragnea”
Politică

Un senator PSD îl desființează pe liderul PNL: ”A aprobat un proiect inițiat de PSD, printre care Budăi și Dragnea”

Președintele PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică, anunța triumfător că în calitate de președinte al Comisiei pentru ape, păduri, pescuit și fond cinegetic a dat aviz favorabil proiectului de hotărâre pentru interzicerea pentru zece ani a buștenilor și lemnelor de foc pentru protejarea pădurilor din România. 

Primul care a avut o reacție acidă la adresa liderului PNL a fost senatorul Lucian Trufin, secretarul Comisiei pentru Agricultură din Senatul României. 

Trufin spune că Șoptică nu a făcut altceva decât să dea aviz favorabil pe o inițiativă a botoșăneanului Marius Budăi, actualul ministru al Muncii, și al controversatului Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD și al Cameri Deputaților. 

 



 

 

”După trei ani de mandat de senator și un an de președinte de comisie, Domnul Șoptică ne anunță triumfător singura lui realizare parlamentară. A aprobat un raport favorabil la proiectul inițiat de parlamentari PSD printre care se numără Marius Budai dar și Liviu Dragnea.

Îmi pare foarte bine că în sfârșit ați înțeles că PSD are inițiative legislative în interesul românilor!”, a comentat Lucian Trufin pe Facebook.