Prima pagină » Au băgat spaima în PSD și PNL, vor să scape țara de corupție și vin să se prezinte
Politică

Au băgat spaima în PSD și PNL, vor să scape țara de corupție și vin să se prezinte

Sunt oameni simpli dar care se implică pentru a aduce normalitatea în această țară, în acest județ, pentru a scăpa de corupție.

Modul lor de a face politică a băgat spaima în PSD și PNL pentru că românilor, botoșănenilor le place acest val uriaș al schimbării.

Echipa USR Botoșani și deputatul Mihai Botez îi invită pe botoșăneni, sâmbătă, 29 iunie, ora 11.00, la un eveniment dedicat celor care nu mai vor sa stea deoparte.

 



 

 

”Vom discuta despre principiile, programele, planurile USR, despre ce înseamnă să fii membru USR, despre implicarea noastră în viaţa comunităţii locale și despre modul prin care fiecare dintre noi poate participa la soluționarea unor probleme.

Împreună găsim soluţii pentru dezvoltarea judeţului Botoşani şi a României, unind oamenii indiferent de ideologia acestora. Te aşteptăm la Uvertura Mall!”, este mesajul transmis de USR Botoșani, filială condusă de Andrei Iulian Drancă.

 



 

 

#USRBotoșani #fărăpenali #fărăcorupție #UverturaMall #botoșăneniimplicați #salveazăBotoșani #salveazăRomânie #AndreiIulianDrancă