Prima pagină » FOTO Nechifor a organizat cel mai mare târg agricol din Moldova. Trufin i-a dus pe Daea și Carmen Avram printre fermieri și prin fabrici
Agricultură

FOTO Nechifor a organizat cel mai mare târg agricol din Moldova. Trufin i-a dus pe Daea și Carmen Avram printre fermieri și prin fabrici

Directorul Stațiunii de cercetare Popăuți, Ionică Nechifor, a organizat în acest week-end cel mai mare târg agricol din zona Moldovei.

Cum era de așteptat, ministrul Agriculturii, Petre Daea, nu a ratat ocazia de a fi prezent la un eveniment atât de important pentru fermieri.

De organizarea târgului în sine s-a ocupat Nechifor, iar de prezența oficialităților, de la ministrul Daea, vedeta TV Carman Avram, candidat PSD la europarlamentare, și până la toți secretarii de stat și directorii de instituții publice cu atribuții în agricultură, la forumul agricol de sâmbătă s-a ocupat senatorul botoșănean Lucian Trufin, secretarul Comisiei pentru Agricultură din Senatul României.

 



 

”Cel mai important eveniment cu profil agricol din Moldova, Târgul Agro-Zoo desfășurat la Popăuți, și-a închis astăzi porțile, după două zile de acțiuni dedicate fermierilor botoșăneni. Evenimentul s-a bucurat de prezența celor mai importante autorități cu rol decizional din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Locale, parlamentari, autorități publice, reprezentanți ai principalelor instituții din subordinea MADR, fermieri, producători, procesatori și un public numeros. Prezența și discursurile optimiste și încurajatoare ale d-lui Ministru Petre Daea și a d-nei Carmen Avram, candidatul PSD la alegerile Europarlamentare din data de 26 mai, au avut un rol determinant în reușita acestei acțiuni”, a declarat senatorul Lucian Trufin.

 

Agro-Zoo a avut mulți fermieri, producători de lactate, Vlăsie Company, proprietari de sere, cum ar fi Mihaela Ascurtulesei, producători de miere de albine, printre care Ferma Apicolă Marineac, dar și producători artizanali de săpun, producători de cozonac și alivâncă.

Senatorul Lucian Trufin i-a dus pe ministrul Daea și pe Carmen Avram la Natural Hemp Heart, fabrica de procesare a cânepii din Dorohoi deținută de avocatul Ioan Sălăvăstru.

 

SURSA FOTO: Contul de Facebook Lucian Trufin