Prima pagină » FOTO Flutur, Țurcanu, Șoptică, Iliuță au mers cu o ”armată” de liberali la Târgul Agro Zoo de la Popăuți
Politică

FOTO Flutur, Țurcanu, Șoptică, Iliuță au mers cu o ”armată” de liberali la Târgul Agro Zoo de la Popăuți

Liberalii au fost prezenți în număr foarte mare la cel mai mare târg agricol din Moldova, Agro-Zoo organizat de Ionică Nechifor la Stațiunea de cercetare Popăuți.

Pentru prima oară după mult timp, aproape toți liderii PNL au fost prezenți la acest eveniment atât de important pentru fermierii botoșăneni.

Primarul Cătălin Flutur, senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, Viorel Iliuță, președintele organizației municipale a PNL, europarlamentarul Mihai Țurcanu, liderii de la tineret Monica Răileanu și Tiberiu Nichiteanu, secretarul general Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni, Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești, oameni de afaceri precum Agnes Holca și Maricel Maxim, acesta din urmă fiind și consilier local.

 



 

”Am discutat cu aceștia despre problemele care se confruntă în acest sector, soluțiile pentru acestea și măsurile ce necesită a fi implementate. Vom lupta în Parlamentul European pentru creșterea subvenției la hectar până la nivelul subvenției medii de la nivel european. Sectorul agricol are nevoie de finanțare, europarlamentarii noștri vor milita pentru creșterea fondurilor nerambursabile destinate fermierilor și producătorilor agricoli din România. PNL este singurul partid din România care contează în Europa. #PNL Forța schimbării!”, se precizează într-o postare pe pagina de Facebook a PNL Botoșani.

SURSA FOTO: Pagina de Facebook PNL Botoșani