Prima pagină » Google Elveția a donat aparatură medicală în valoare de 73.000 lei Secției Pediatrie Botoșani

Google Elveția a donat aparatură medicală în valoare de 73.000 lei Secției Pediatrie Botoșani

Două aparate medicale de ultimă generație în valoare de aproape 73.000 lei au fost donate de către Google Elveția Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

Donația a fost făcută prin intermediul lui Vlad Plăcintă, fondatorul Asociației ”Salvează o inimă”.

 

 

 

”Surpriza promisă pentru botoșăneni. Astăzi am donat Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati Botoșani cu dispozitivele medicale AccuVein, pentru depistarea venelor, și Rapid Point 500, analizator de gaze. Sunt atât de necesare pentru salvarea copiilor. Mulțumim pentru sponsorizare companiei Google Elveția care a înțeles demersul nostru și a contribuit pentru achiziționarea lor cu suma de 72.929 lei”, a declarat Vlad Plăcintă pe contul său de Facebook.

 

Aparatura medicală este mai mult decât necesară Secției de Pediatrie, iar Vlad Plăcintă este unul dintre tinerii care a salvat de la moarte sute de copii și adulți cu boli grave prin intermediul Asociației ”Salvează o inimă”.

 

Deși nu vorbim despre aparatură medicală extrem de scumpă, autoritățile locale au preferat să aloce anual bani pentru diferite festivaluri în loc să cumpere cele două dispozitive medicale.