Prima pagină » FOTO Au început lucrări de 10 milioane lei în Roșiori, comuna Răchiți, pentru canalizare și apă
Administrație Știri locale

FOTO Au început lucrări de 10 milioane lei în Roșiori, comuna Răchiți, pentru canalizare și apă

Star pentru cele mai importante lucrări de infrastructură dintr-un sat aflat la granița cu municipiul reședință de județ.

Una dintre comunele care se învecinează cu municipiul Botoșani a început lucrările care să aducă abc-ul civizației, respectiv apă și canalizare.

Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiți, a anunțat începerea lucrărilor în satul Roșiori, localitate în care există și unul dintre cele mai mari abatoare din județ, Samcom AS, care livrează carne în țară dar și în Anglia. 

 

 

loading…



”Odată cu emiterea Ordinului de începere a lucrărilor de înființare a rețelei de canalizare, am predat și amplasamentul celor care vor realiza lucrarea. Firma câștigătoare are un termen de 12 luni pentru execuție”, a declarat Florin Bulgaru.

Proiectul prevedere înființarea a 12 kilometri de canalizare și de extindere cu 3 kilometri a rețelei de apă. Proiectul este finanțat prin PNDL, are o valoare de 10 milioane lei, din  care 400.000 lei reprezintă contribuția locală a Primăriei Răchiți, fără actualizarea costurilor conform OUG 114.

 

Loading…