Prima pagină » Declarația începutului de an: ”Îmi doresc cu toată forța să luăm Primăria Botoșani”
Politică

Declarația începutului de an: ”Îmi doresc cu toată forța să luăm Primăria Botoșani”

Unul dintre politicienii locali care au anunțat că intenționează să candideze pentru funcția de primar al municipiului Botoșani susține că sondajele partidului vor stabili care este cel mai bun candidat.

Este vorba despre deputatul PSD Răzvan Rotaru, cel care a anunțat încă din vara lui 2018 că vrea să candideze la alegerile locale pentru a prelua conducerea Primăriei Botoșani.

Rotaru spune că își va susține cu toată puterea un alt coleg dacă va sta mai bine decât el în sondaje.

 

Loading…

”În cazul în care voi sta bine în sondajele comandate de către partid cu siguranță mă voi înscrie în această cursă. Dacă un alt coleg va fi mai bine clasat în acest sondaj îl voi susține cu totată convingerea”, a declarat Răzvan Rotaru.

Cel mai tânăr deputat PSD susține că are încredere în corectitudinea sondajelor de opinie comandate de partid, în ciuda faptului că el are o relație tensionată cu actuala conducere a PSD.

”Merg pe buna credință a celor care vor face sondajul și sper să fie un sondaj profesionist. Îmi doresc cu toată forța să luăm Primăria municipiului Botoșani”, a concluzionat Rotaru.

 

Sunt cel puțin trei social-democrați care și-au anunțat intenția de a candida la Primăria Botoșani, deputatul Răzvan Rotaru, viceprimarul Cosmin Andrei și deputatul Costel Lupașcu.

 

loading…