Prima pagină » FOTO Educație globală –  motivația elevilor pentru schimbare

FOTO Educație globală –  motivația elevilor pentru schimbare

”Lumea se schimba. Noi?” A fost întrebarea cheie în Săptămâna Educației Globale.

Elevii și cadrele didactice de la Liceul Tehnologic ”Petru Rareș” din Botoșani au fost motivați pentru schimbare în sensul de a deveni cetățeni solidari, activi în comunitate.

De aceea și-au propus să realizeze în Săptămâna Educației Globale din acest an, activități în acord cu tema dată, care să includă: educația pentru un stil sănătos, educație religioasă, educație ecologică, consiliera carierei, prevenirea conflictelor și a violenței, formarea și adoptarea unui comportament tolerant  față de semeni, dezvoltarea capacității de comunicare, interacționare și relaționare optimă.

Loading…

 

Pentru a ne îndeplini obiectivele am beneficiat de sprijinul partenerilor noştri: Centrul de copii Sf. Mina, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Inspectoratul de Poliție Botoșani, Centrul Militar Județean, Service-ul REC Botosani,  S.C.Tridex Service SRL Botoșani, Muzeul Județean de Istorie, Muzeul de Etnografie, Direcția de Sănătate Publică, Biserica ,,Sfântul Vasile cel Mare’’, Palatul Copiilor Botoșani,  Agenţia Judeţenă pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Stația de Epurare a Apei Cătămărăști, Centrul Antidrog Botoșani.

A fost o ocazie pentru a aborda probleme legate de diversitate și inegalitate la nivel local cât și la nivel global.

Prof. Raluca Pălii