Prima pagină » Cu două mastere îi transmite ministrului Carmen Dan: ”DEMISIA, JIGODIE… cu multă căldură un huligan educat”
Știri locale

Cu două mastere îi transmite ministrului Carmen Dan: ”DEMISIA, JIGODIE… cu multă căldură un huligan educat”

Are două facultăți și două mastere, a demisionat din PNL pentru a demonstra că mai sunt și persoane care luptă pentru principii, acum a participat în București la mitingul anti-PSD și a reacționat pe Facebook la o declarație a ministrului Carmen Dan.

Cea a cărui nume se confundă cu liberalismul la Botoșani, Sînziana Secrieru, a avut o reacție extrem de acidă la adresa actualului ministru al Internelor cu privire la protestul violent de vineri din București, la care și botoșăneanca a participat.

Aceasta a demisionat din PNL înaintea alegerilor locale din 2016 deoarece femeile și tinerii nu au fost corect reprezentați pe listele pentru consiliile locale și Consiliul Județean. La acel moment, Secrieru era președinte al organizației de Femei din PNL și avea anunțat un viitor strălucit în rândul liberalilor, însă a renunțat la tot pentru a da o palmă liderilor filialei pentru disprețul arătat față de tinerii și femeile din partid.



 

 

”Conform celor declarate de spectaculoasa doamnă ministru Carmen Dan, toți cei care am fost aseară în Piață, la protest, suntem huligani! Stimată „doamnă”, am terminat două facultăți și două mastere și ajung să fiu făcută de o retardată ca dumneavoastră HULIGAN! Probabil vă adresați așa populației pentru că v-am stricat concediul! Dumneavoastră vă trebuie un concediu definitiv!!! DEMISIA, JIGODIE, îți transmite cu multă caldură un huligan educat!”, a postat Sînziana Secrieru pe contul său de Facebook.

Sînziana Secrieru a avut în ultimele zile nenumărate postări pe rețeaua de socializare în care descria momentele trăite în mijlocul protestului din Capitală.