Prima pagină » Orban a venit la Botoșani cu Turcan, Mihai Țurcanu și a participat la Ziua satului Cișmea
Politică

Orban a venit la Botoșani cu Turcan, Mihai Țurcanu și a participat la Ziua satului Cișmea

Ședință la Cinema Unirea, plimbare pe Pietonalul Unirii, vizită la Hotel Premier, baie de mulțime la Ziua satului Cișmea și multe critici aduse PSD-ului.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a participat la Colegiul Director Județean al PNL Botoșani, unde s-a întâlnit cu liderii liberali locali.

Orban a fost însoțit de prim-vicepreședintele Raluca Turcan, europarlamentarul botoșănean Mihai Țurcanu și vicepreședintele regional Ioan Balan, din Suceava.

 



 

La nivel local, Ludovic Orban s-a întâlnit cu senatorul Costel Șoptică, președintele Filialei Județene a PNL, primarul Cătălin Flutur, Viorel Iliuță, președintele Organizației Municipale PNL, deputatul Cristian Achiței, secretarul general Cătălin Rotundu, foștii deputați Cristian Roman și Verginel Gireadă, prim-vicepreședintele Gheorghe Sorescu, consilieri locali, printre care și Maricel Maxim, consilieri județeni, primari, reprezentantele organizațiilor de femei, Mirela Saucă, Agnes Holca, Cătălina Lupașcu, dar și Monica Răileanu, reprezentanta organizației de tineret.

 

În prezența președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a prim-vicepreședintelui Raluca Turcan, a vicepreședintelui regional, Ioan Bălan și a europarlamentarului, Mihai Țurcanu, s-au desfășurat lucrările ședinței Colegiului Director Județean al PNL Botoșani, la care au participat aproape 400 de delegați botoșăneni. Dincolo de chestiunile tehnice și organizatorice pe care le-am discutat, mai importante au fost mesajele mobilizatoare pe care le-am transmis colegilor noștri, în contextul în care măsurile luate de către actuala guvernare sunt atât de dăunătoare traiului nostru de zi cu zi, a declarat Cătălin Rotundu, secretarul general al PNL Botoșani.

După ședința organizației județene, Orban a făcut o plimbare pe Pietonalul Unirii, după care a mers la Hotel Premier unde a avut loc o ședință mai restrânsă a PNL, iar mai apoi liberalii au mers la Ziua satului Cișmea, din comuna Răchiți, unde au fost primiți de primarul liberal Florin Bulgaru.