Prima pagină » Disperarea unei învățătoare: ”Și eu mă simt discriminată! Oare ar fi bine să facem un protest în cizme de cauciuc în fața Primăriei?”
Știri locale

Disperarea unei învățătoare: ”Și eu mă simt discriminată! Oare ar fi bine să facem un protest în cizme de cauciuc în fața Primăriei?”

Disperarea unor botoșăneni atinge cote maxime, iar aceștia încearcă să atragă atenția autorităților locale cu privire la condițiile de viață în care sunt forțați să trăiască.

Un cadru didactic a cărei implicare a fost recunoscută și apreciată la nivel local a ajuns să pună, din nou, pe rețeaua Facebook, imagini cu starea în care se află strada pe care locuiește.

 

Învățătoarea Florentina Dănilă a precizat că se simte discriminată pentru că își face treaba la locul de muncă, își plătește impozitele și este obligată, alături de toți vecinii ei, să se deplaseze pe o stradă care arată … ca acum 100 de ani.

 



 

”Şi eu mă simt discriminată! Şi eu sunt cetăţean onest într-un oraş dintr-o ţară membră UE! Muncesc cinstit şi greu de o viaţă! Profesie grea, cu multă responsabilitate!Locuiesc la periferie! Soarta! Trăiesc modest, plătesc toate taxele şi impozitele, sunt conştientă că pe lângă drepturi am şi îndatoriri şi…nu cred că mă ia cineva în seamă! Nici pe mine- că doar nu sunt buricul pământului!- dar nici pe vecinii mei, care au copii de trimis la şcoală în asemenea condiţii. Am făcut sesisări şi…aşteptăm. Să vină primăvara şi să se usuce nămolul! Am o mamă paralizată şi o soră bolnavă. Nu mai vin nici taxiurile pe aici. Dacă am nevoie ( Doamne fereşte!) să merg cu ele la spital, cum le scot prin nămolul acesta? Supărări şi …supărări! Oare ar fi bine să facem un protest în cizme de cauciuc în faţa Primăriei? Zic şi eu!”, a postat Florentina Dănilă pe contul său de Facebook.

Marea majoritate a străzilor de la periferia municipiului Botoșani arată jalnic în această perioadă și de multe ori taximetriștii refuză cursele până acolo.

 

 

 

250x250x

250x250x