Prima pagină » Liderul PSD fură din imaginea unui primar pesedist și îl atacă pe Flutur
Politică

Liderul PSD fură din imaginea unui primar pesedist și îl atacă pe Flutur

În data de 22 noiembrie se va organiza licitația pentru obținerea contractului de proiectare și execuție a lucrărilor în valoarea de 1,7 milioane lei pentru realizarea blocului de locuințe din municipiul Dorohoi care cuprinde 14 apartamente cu o cameră și două apartamente cu două camere pe o suprafață desfășurată de 900 mp. Lucările tehnico-edilitare se suportă din bugetul local.

Momentul nu a fost anunțat de primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, ci de senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani. Prin urmare, dacă la Dorohoi se fac locuințe ANL ar trebui ca public meritul să fie al senatorului Federovici, ceea ce înseamnă că ea este vinovată pentru că nu se construiesc astfel de locuințe și în celelalte localități din județ, fiind eșecul ei ca președinte al PSD.



„Acest obiectiv se realizează în Dorohoi pentru că domnul primar Dorin Alexandrescu și-a făcut treaba și a fost interesat să depună la timp toată documentația necesară. În schimb, constat cu amărăciune că domnul primar Flutur nu a fost interesat să se facă investiții în municipiul Botoșani și este pe cale să piardă proiectul pentru realizarea a 12 unități locative, deși a primit solicitare din partea ANL pentru a depune documentele. În schimb, dânsul își asumă public proiectele care au fost realizate și începute de predecesorul său și cu sprijinul parlamentarilor PSD Botoșani și ai Guvernului social-democrat din perioada 2012-2014, respectiv realizarea primei etape care prevede construcția a 80 de apartamente ANL în Șoseaua Iașului și realizarea a 72 de locuințele sociale în cartierul Cișmea”, a explicat președintele PSD Botoșani.

În urma solicitărilor Consiliului Județean Botoșani, ANL a demarat procedura de achiziție de locuințe pentru specialiștii pe care instituția îi angajează în sistemul de sănătate la nivel local, program care prevede de asemenea două etape de construcție.