Prima pagină » Licitație de 3,1 milioane lei pentru primele 20 de locuințe destinate medicilor

Licitație de 3,1 milioane lei pentru primele 20 de locuințe destinate medicilor

În data de 17 octombrie va avea loc licitația pentru proiectarea și construirea primului bloc de locuințe destinat medicilor.
Licitația este organizată de Compania Națională de Investiții și pleacă de la suma de 3,15 milioane lei, Contract de proiectare și execuție lucrari pentru obiectivul de investiție ”Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Botoșani, municipiul Botoșani, str. Ștefan cel Mare, nr.39, etapa I, specialiști din sănătate”.

Blocul pentru medici va fi construit lângă Mănăstirea Popăuți, în curtea Secției de Contagioase a Spitalului Județean Mavromati, și va avea 20 de apartamente, cici cu o cameră și 15 cu două camere.



Contractul are ca scop prestarea serviciilor de proiectare, respectiv: studiu de fezabilitate si studii de teren (studiu topografic vizat de OCPI, studiu geotehnic, inclusiv verificare), proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor de construire, proiect tehnic, inclusiv verificare; detalii de executie, inclusiv verificare si asistenta tehnica din partea proiectantului si a lucrarilor de constructii-montaj (inclusiv intocmire certificat energetic si intocmire, verificare si avizare dosare preliminare gaze naturale) la obiectivul de investitie investitie ”Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii, judetul Botosani, municipiul Botosani, str.Stefan cel Mare, nr.39, etapa I, specialisti din sanatate”, cu urmatorii indicatori tehnici ai investitiei: – suprafata construita desfasurata: max 1.656 mp, – numar u.l. propuse: 20, – repartizare pe tipuri de apartamente: cu o camera – 5 apartamente, cu doua camere – 15 apartamente, – regim de inaltime: St+P+3E, – lucrarile tehnico-edilitare aferente investitiei se suporta de catre Consiliul Judetean Botosani, din bugetul propriu.



Astfel, statul român va investi o medie de 157.000 lei pentru fiecare apartament, la care se adaugă și costurile pe care le va suporta Consiliul Județean cu utilitățile, care vor fi alte câteva sute de mii de lei.