Prima pagină » Politicienii l-au distrus, tot ei vor să-l readucă la viață. Agro-Zoo ar putea fi organizat din nou
Agricultură

Politicienii l-au distrus, tot ei vor să-l readucă la viață. Agro-Zoo ar putea fi organizat din nou

senatorul Lucian Trufin

Cel mai mare târg agricol al județului, Agro-Zoo de la Popăuți, a fost distrus de politicienii care au văzut doar ca pe un vehicol electoral deși era al fermierilor botoșăneni, iar acum tot politicienii par să fi învățat din greșelile trecutului și vor să-l readucă la viață.
Un fost primar ajuns parlamentar, care a trăit târgul Agro-Zoo ”la firul ierbii”, alături de oamenii de rând, a anunțat că se va implica în resuscitarea acestui eveniment care în perioada de glorie a ajuns la dimensiuni colosale pentru județul nostru, atrâgând zeci de mii de vizitatori, sute de firme expozante, mii de fermieri.



senatorul Lucian Trufin

”Dacă în anii precedenți mă aflam cu plăcere printre fermierii botoșăneni prezenți la Târgul Expozițional Agro-Zoo de la Popăuți, am întâlnit mulți dintre aceștia la Iași, la Agralim, în cadrul celui mai mare târg agricol din regiunea de Nord-Est a țării, destinat fermierilor. Ținând cont de potențialul agricol al județului nostru, fermierii locali pe care i-am întâlnit la Agralim și-au exprimat dorința ca acest tip de eveniment să fie organizat anual și la Botoșani, lucru care constituie pentru mine un angajament pentru viitor”, a anunțat senatorul Lucian Trufin.

Lui Trufin i-au cerut asta direct și crescătorii de ovine din județ la ședința organizată de Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine Moldoovis, din luna august, de la Stațiunea Popăuți.

Fostul președinte al MOLDOOVIS, Ionică Nechifor, a revenit la conducerea Stațiunii Popăuți și șansele ca Agro-Zoo să se organizeze din nou, mai ales că fermierii din județ cer asta de câțiva ani, sunt extrem de mari.