Prima pagină » Dorin Birta: Până la sfârșitul anului vom primi un Computer Tomograf nou la Județean și un RMN, dar și altă aparatură nouă

Dorin Birta: Până la sfârșitul anului vom primi un Computer Tomograf nou la Județean și un RMN, dar și altă aparatură nouă

Vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a declarat că Spitalul Județean Botoșani va primi aparatură medical nouă, inclusive un Computer Tomograf și un nou RMN.

”Noi am făcut solicitare pentru aparatură medical nouă de când am preluat conducerea Consiliului Județean. Am făcut solicitare atât cu parlamentarii PSD, cât și separate. Am fost anunțați că s-a aprobat pentru Spitalul Județean Mavromati Botoșani achiziția unui nou CT și un RMN dar și altă aparatură pentru că lista cerută de noi e stufoasă. Până la sfârșitul anului vom primi un Computer Tomograf nou la Județean și un RMN, dar și altă aparatură nouă, însă CT-ul era foarte important pentru că sunt solicitări foarte multe pentru el și noi apelam la o firmă private”, a declarat Dorin Birta.

Și senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a anunțat că Ministerul Sănătății a demarat procedura de achiziție de aparatură nouă pentru Spitalul Județean Mavromati în valoare de 1,3 milioane euro.