Prima pagină » Unic în Moldova, la Botoşani: containere pentru donaţii montate pe stradă

Unic în Moldova, la Botoşani: containere pentru donaţii montate pe stradă

Începând cu luna noiembrie 2015, locuitorii Botoşaniului au posibilitatea de a dona haine, încălţăminte şi jucării prin intermediul containerelor pentru donaţii, instalate în oraş de Asociaţia Happy cu sprijinul Fundaţiei Prieteni Pentru Tine (PPT).

Astfel, botoşănenii care au lucruri pe care ar vrea să le doneze pentru cei aflaţi în nevoie trebuie doar să se deplaseze până la cel mai apropiat container şi să introducă acolo pachetele. „Este simplu şi eficient şi îi felicităm pentru iniţiativă pe cei de la Asociaţia Happy pentru că astfel de containere se mai află în doar alte două oraşe din România”, au precizat reprezentanţii Fundaţiei Prieteni Pentru Tine.

Asociaţia Happy este a doua asociaţie din România care a montat containere de colectare pe stradă şi singura din zona Moldovei.
Proiectul este un succes, potrivit celor de la Asociaţia Happy, care şi-au propus ca în 2016 să dezvolte alte idei de proiecte în sprijinul oamenilor nevoiaşi.

„Containerele au fost realizate datorită firmei Blade Solution din Cluj şi cu implicarea Fundaţiei PPT. Iar în 2016 urmează să ne extindem în cadrul aceluiași proiect. Momentan au fost montate 5 containere pentru a vedea reacţia oamenilor. Am convenit cu Primăria să punem doar 5, iar anul viitor restul”, a declarat Ionela Tudose-Ivan, reprezentant al Asociaţiei Happy Botoşani.

 

BanulBotosanean.ro

www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani

250x250x

250x250x