Prima pagină » Un primar face de râs conducerea CJ: plantează salcâmi în gropile de pe drum

Un primar face de râs conducerea CJ: plantează salcâmi în gropile de pe drum

Pentru prima dată, un primar din judeţ adoptă o atitudine radicală faţă de gropile de pe drumurile judeţene care îi traversează comuna.

Acesta a precizat că îşi asumă riscul de a fi exclus din PNL, partid care se află la conducerea Consiliului Judeţean.
Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni, susţine că s-a săturat de directorii care stau prin concedii luxoase în timp ce localnicii îşi rup maşinile pe drumurile judeţene.

„Am plăcerea de a vă invita miercuri, 07.10.2015, să participăm împreună la începerea unei campanii de semnalizare a gropilor de pe drumurile judeţene prin plantarea de puiet de salcâm! Îmi asum tot riscul de a fi criticat, de a fi înlăturat politic, dar m-am săturat să plătesc pentru reparaţii la maşină şi de a fi dus cu „preşul” de către directori care stau prin concedii luxoase, delegaţii şi tot felul de activităţi care nu au nimic în comun cu munca şi mai ales cu rezultatul vizibil al rodului muncii”, este apelul pe Facebook făcut de Cătălin Rotundu.

Acesta a precizat că primarul trebuie să fie responsabil şi bun administrator indiferent de partidul din care face parte pentru a fi ales, în timp ce directorul este numit politic şi nu răspunde în faţa cetăţeanului în nici un fel.

„De multe ori am fost alături de colegi primari şi am făcut rânduri pe la uşile directorilor puternici de la drumuri şi apă, am simţit tratamentul subtil ironic de superioritate faţă de cetăţeanul din rural, aşa cum suntem priviţi, şi am înţeles uşor că suntem conduşi de puterea supremă a banului şi gândul făţiş al domnilor că putem fi duşi cu vorba. Eu nu vreau nici „birou de lux” şi nici „maşina pentru drumuri cu denivelări” , vreau apă şi drumuri normale”, a completat Rotundu.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani

250x250x

250x250x

PNL Catalin Flutur 300 X 300

PNL Catalin Flutur 300 X 300