Prima pagină » Liberalii, vechi şi noi, au termen să anunţe la ce vor să candideze

Liberalii, vechi şi noi, au termen să anunţe la ce vor să candideze

Liberalii, atât cei vechi, cât şi cei din fostul PDL, trebuie să anunţe în partid până la sfârşitul lunii iunie pentru ce funcţii sunt dispuşi să candideze la alegerile locale şi parlamentare din 2016. Gheorghe Sorescu, prim-vicepreşedinte al PNL Botoşani şi preşedinte interimar al Consiliului Judeţean, a declarat că îşi doreşte să rămână la conducerea instituţiei judeţene şi după alegerile din 2016.

„Noi trebuie să găsim o echipă cu care să facem majoritatea în CJ pentru a alege preşedintele. Desigur, m-am gândit şi intenţionez să candidez pentru postul de preşedinte al CJ Botoşani. În partid trebuie să anunţăm până la sfârşitul lunii la ce vrem să candidăm şi unde sunt mai mulţi sau sunt neînţelegeri se vor face sondaje de opinie pentru desemnarea candidatului”, a declarat Sorescu.
Este de aşteptat ca şi din partea vechiului PDL să fie un doritor pentru funcţia de preşedinte al CJ Botoşani, cel puţin un nume fiind vehiculat în acest sens, respectiv cel al lui Cristian Achiţei, actualul vicepreşedinte al CJ.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)