Prima pagină » Încă o candidatură anunţată pentru Primărie

Încă o candidatură anunţată pentru Primărie

Un primar în funcţie şi-a anunţat pe Facebook candidatura pentru un nou mandat după ce adversarii politici au împânzit zvonul că se retrage.

„Doresc să informez acele persoane care au lăsat zvonul că îmi voi depune demisia şi alte diferite minciuni extrem de murdare nu numai că nu demisionez, dar sunt sigur că voi mai candida motivat de faptul că am reuşit să realizez aproximativ 70 % din programul prezentat în campania din 2012 şi încă mai avem timp un an pentru a realiza şi alte lucruri. Voi în toţi aceşti ani aţi umblat numai cu minciuni, bârfe, ameninţări, bătaie, dat foc, reclamaţii, procese, aţi blocat banii pentru comună, aţi fugit repede la guvernare pentru a fi apăraţi prin diferite plocoane întinse pe la toţi”, a postat Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni, pe contul său de Facebook.

Acesta susţine că adversarii săi politici se laudă că „investesc” miliarde de lei vechi în campania electorală.
„Nu veţi obţine nici măcar 30% din voturi cu toate miliardele pe care vă lăudaţi că le băgaţi în voturi! Dacă sunteţi aşa bogaţi, mai priviţi în oglindă, la datorii, sechestru, procese şi la modul cum aţi făcut banii”, a completat Cătălin Rotundu.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean