Prima pagină » Azi are loc nunta anului! Chef Silviu Furdui spune adio burlăciei!

Azi are loc nunta anului! Chef Silviu Furdui spune adio burlăciei!

Îndrăgitul chef Silviu Furdui şi aleasa inimii sale, Adriana Gabriela Sabie, îşi unesc destinele astăzi şi vor avea nunta anului în judeţul Botoşani. Cununia civilă va avea loc la Primăria Vorona, astăzi, de la ora 17.00, iar cea religioasă va avea loc o oră mai târziu la biserica din central reşedinţei de comună.

Naşi le vor fi Cornel şi Daniela Şfaiţer, familia care deţine compania Prodalcom.
Silviu este chef în restaurantul de lux Goccia, din Bucureşti, Adriana Gabriela este farmacistă în Capitală.
Părinţii lui Silviu sunt Tatiana Furdui, sora omului de afaceri Cornel Şfaiţer, şi comisarul şef (r) Tiberiu Furdui, fost purtător de cuvânt al Poliţiei şi ofiţer al Direcţiei Generale Anticorupţie.
Meniul nunţii celor doi tineri va fi un mix de bucătărie de lux cu o reinterpretare a bucătăriei tradiţionale şi totul va purta semnătura lui chef Silviu Furdui. Acesta va reinterpreta cel mai apreciat preparat culinar românesc, sarmalele.
La nuntă lui Silviu şi Adriana Gabriela, ambii de 28 ani, va cânta îndrăgita trupă Talisman.
Nunta viitoarei familii Silviu şi Adriana Gabriela Furdui va fi marcată de un meniu demn de un restaurant cu stele Michelin unde se va simţi din plin amprenta lui chef Silviu Furdui.
Datorită amabilităţii lui chef Furdui vă prezentăm integral meniul de la nunta care va avea loc în ultima sâmbătă din luna mai. Cei care vor participa la nuntă vor avea parte de un tratament cum doar în restaurantele de lux pot avea parte. Platingurile care vor purta semnătura lui chef Furdui vor fi gătite de câţiva colegi de breaslă veniţi special din ţară pentru merele eveniment din viaţa lui Silviu şi Adriana Gabriela şi vor conţine preparate gen piept de raţă afumat, foie gras, icre de somon, biban de mare cu sparanghel şi ceva absolut inedit, respectiv sarmale de berbecuţ suflate cu aur.
APERITIV:
-bresaola
-piept de raţă afumat
-salam cu piper
-chorizo
-tapenada de măsline
-cremă de brânză cu prune în coniac
-crevete cu sos de bambus picant
-roşii chery cu mozzarella bocconcini
-salată cu muguri de pin, avocado şi morcov
-parfait de foie gras cu dulceaţă de roşii
-mozzarella cu pesto şi bresaola
-icre de somon
Peste:
-Biban de mare cu sparanghel şi parmezan, piure de cartof dulce şi caviar de sfeclă roşie
Sarmale
-Sarmale de berbecuţ suflate cu aur pe pat de cuş cuş şi sos de iaurt cu mentă
Steak
-Muşchi de vită cu hribi marinaţi şi sos demiglace cu vin roşu
Îngheţată
-Nougat glace
Casă de piatră lui Silviu și Adriana Gabriela!

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean