Prima pagină » Nu o să-ţi vină să crezi CE POŢI VINDECA CU O CEAPĂ!

Nu o să-ţi vină să crezi CE POŢI VINDECA CU O CEAPĂ!

In randurile de mai jos veti afla cateva utilizari surprinzatoare ale cepei, utilizari ce va vor pune pe ganduri si incepand de maine, sunt sigur ca nu o veti mai evita!

 

Mirosul ei puternic si unic, cat si gustul intens, fac din aceasta leguma o alegere perfecta. Cititi mai jos cum sa utilizati ceapa pentru a va trata diverse conditii de sanatate astfel:

Curata o ceapa si foloseste-o astfel:

– Consuma o ceapa pe zi pentru alinarea durerilor de cap, durerilor de dinti, durerilor de urechi, pentru tratamentul racelilor, pentru eliminarea infectiilor la ochi.

– In cazul in care ai dureri la incheieturi, ia cateva felii de ceapa si impacheteaza zonele dureroase pentru a scapa de aceste dureri

– In caz de temperatura ridicata, ia cateva felii de ceapa si aplica-le pe talpi. In scurt timp temperatura va reveni la normal.

– Consuma regulat cate o ceapa pe zi pentru a trata insuficienta cardiaca.

– Sangerarile de nas pot fi tratate cu ceapa. Ia o felie de ceapa si aplic-o pe vena jugulara. Sangererea se va opri in cateva minute.

– Muscaturile de insecte se trateaza cu ceapa. O felie de ceapa aplicata direct pe zona afectata va rezolva problema in scurt timp.

– In caz de degeraturi, trebuie sa va infasurati zona cu felii de ceapa. In scurt timp mancarimile se vor reduce si regenerarea tesuturilor va fi grabita.

– Ulcerele varicoase se pot vindeca cu ajutorul cepei. Rade o ceapa si amestec-o cu ulei de masline. Aplica acest amestec pe zona afectata si procesul de vindecare va fi accelerat vizibil.

– Pentru tratamentul bataturilor, trebuie sa tocati marunt o ceapa si sa o amestecati cu otet din cidru de mere. Lasati amestecul sa stea peste noapte, apoi aplicati direct pe bataturi. Acestea se vor vindeca vazand cu ochii.

Fa-ti un suc de ceapa si trateaza-ti diversele conditii de sanatate astfel:

Curata o ceapa si fa-ti un suc folosind storcatorul.

Trateaza urmatoarele conditii de sanatate utilizand acest suc astfel:

– In caz de boli pulmonare, se amesteca sucul de la o ceapa cu o lingura de miere si se consuma 2-3 lingurite pe zi.

– Pentru a preveni caderea parului si pentru a stimula cresterea lui, aplica suc de ceapa la baza firului de par, masand usor. Efectele se vor vedea in cateva saptamani.

– Pentru tuse puternica si persistenta bea un pahar de 200 de ml de apa amestecat cu 2 linguri de suc de ceapa. Tusea se va diminua considerabil.

– In caz de eczeme, aplica direct sucul de ceapa direct pe zonele afectate si vei scapa de eczeme in scurt timp.

– Impotriva parazitilor intestinali, bea 100 de ml de apa amestecata cu 1 lingura de suc de ceapa dimineata pe stomacul gol. Veti scapa de parazitii intestinali dupa 20 zile!

– In caz de flatulente si constipatie, bea suc de ceapa amestecat cu coniac in parti egale. Vei rezolva problema in scurt timp.

– Pentru a elimina negii, aplica suc de ceapa de cateva ori pe zi, masand usor. Acestia se vor usca in maxim 30 de zile.

Cu o ceapa fiarta vei rezolva urmatoarele probleme:

Se taie o ceapa in mai multe bucati si se fierbe in 500 de ml de apa timp de 30 de minute.

Apa rezultata se foloseste pentru:

– Tratamentul tusei si a bolilor respiratorii.

– Pentru curatarea tractului urinar.

– Pentru tratamentul conjunctivitei

– Pentru consolidarea potentei masculine (se amesteca in proportii egale apa rezultata cu lapte)

Sursa: secretele.com

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)