Prima pagină » Este cel mai elegant ballroom, a fost lucrat cu arhitecţi ruşi şi se redeschide pe 18 aprilie

Este cel mai elegant ballroom, a fost lucrat cu arhitecţi ruşi şi se redeschide pe 18 aprilie

Un om de afaceri botoşănean a investit în modernizarea ballroom-ului din complexul de restaurante şi pensiune, a lucrat cu arhitecţi ruşi, a folosit cele mai moderne materiale de pe piaţă şi oferă Botoşanilor cel mai elegant ballroom din regiune.

Reprezentanţii companiei botoşănene susţin că amprenta arhitecţilor ruşi se va vedea în întreaga sală prin eleganţă, materialele fine, tonurile de culori combinate care au dus la un design unicat pentru ballroom-ul din Botoşani. Experienţa acumulată de arhitecţii şi designerii ruşi a fost materializată la Botoşani după ce anterior aceştia au lucrat la amenajări în Moscova şi Dubai, acolo unde luxul este la el acasă.

„Am lucrat cu cele mai moderne materiale de pe piaţă, cu cele mai elegante materiale de finisaj, cu cele mai optime combinaţii de culori alături de arhitecţi ruşi specializaţi pe astfel de obiective. Sâmbătă, pe 18 aprilie, avem primul eveniment în care redeschidem ballroom-ul după reamenajare”, a declarat un reprezentant al firmei care deţine complexul de restaurante şi pensiune.

Acesta a precizat că ballroom-ul va fi amenajat în stilul clasic, elegant, şi că îşi va menţine capacitatea de peste 400 de locuri şi va fi ideal pentru nunţi, cumetrii, baluri, conferinţe.

Pe toată perioada rece, de la sfârşitul lui noiembrie şi până anul viitor în aprilie, ballroom-ul va funcţiona ca şi restaurant a la carte cu cele mai rafinate mâncăruri aranjate în cele mai frumoase platinguri.

Vom reveni cu imagini de la cel mai elegant ballroom care se redeschide sâmbătă!

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean

250x250x

250x250x

PNL Catalin Flutur 300 X 300

PNL Catalin Flutur 300 X 300