Prima pagină » O pensiune din Botoşani rupe, la Paşti, din tortul turistic numit Bucovina

O pensiune din Botoşani rupe, la Paşti, din tortul turistic numit Bucovina


O pensiune din Botoşani de pe malul Siretului, rupe o felie din tortul turistic numit Bucovina la Paştele din acest an. Moşia Cai de Vis vine cu o ofertă deosebită pentru turişti pentru a petrece Paştele în Bucovina.

Locul se află la 40 de kilometri de municipiul Botoşani, într-o localitate pe malul Siretului. Pensiunea este înconjurată de pădure şi oferă ceea ce caracterizează judeţul Botoşani, mâncare bună, BIO şi ospitalitate.

Pensiunea deţine 60 hectare de teren şi de pădure, câteva sute de capre, câteva zeci de vaci. Acolo se produc fructe şi legume fără chimicale, caşcaval din lapte de capră, rachiu moldovenesc de cea mai bună calitate.
Punctul de atracţie o reprezintă herghelia în care sunt 11 cai pursânge şi lecţiile de echitaţie pe care le poate primi orice turist contra sumei de 50 de lei.

Pentru Sărbătorile Pascale, turiştii sunt invitaţi să petreacă într-un sat tradiţional la Pensiunea Cai de Vis pentru a descoperi frumusețea și obiceiurile zonei: peisaje de poveste, arta încondeierii ouălor, bucătăria tradițională, edificiile bisericești și metodele sănătoase de relaxare.

Cazarea include şi trei mese pe zi, bucate sănătoase gătite în pensiune din produse bio ale gospodăriei, atelier de încondeiat ouă, cu un artist popular. Masa de Paști vă lasă gura apă: ied, drob, pască, cozonaci, ouă roșii, sarmale, fripturi, borș, prăjituri, salate și alte bunătăți, lângă care vinul și țuica sporesc pofta. Nu putea lipsi iepuraşul plin de cadouri pentru copii, coşul pentru sfințit în Noaptea de Înviere, la Mănăstirea Dragomirna, Gorovei sau biserica din sat. Turiştii vor mai primi lecţiei de echitaţie şi plimbări cu trăsura. Pentru toate acestea se percepe un tarif de 250 de euro de persoană pentru trei nopţi şi 285 euro per persoană pentru patru nopţi de cazare.

 

www.facebook.com/banulbotosanean.ro
BanulBotosanean.ro