Prima pagină » Prima lovitură primită de Țurcanu: sunt legale, dar numele lui va fi șters de pe ele

Prima lovitură primită de Țurcanu: sunt legale, dar numele lui va fi șters de pe ele

Celebrele panouri de promovare a lui Florin Țurcanu și a Consiliului Judțeean, pentru care Camera de Conturi Botoșani a imputat suma de 137.000 lei au fost declarate legale și oportune de către Curtea de Conturi a României.

Astfel, Curtea de Conturi a aprobat contestația depusă de Consiliul Județean și a anulat imputarea sumei de bani cheltuită pe aceste panouri.
Informația a fost primită de CJ la o zi după ce Florin Țurcanu a pierdut definitiv, în instanță, președinția instituției. Panourile vor rămâne acolo unde sunt montate, doar că de pe ele va dispărea numele Florin Țurcanu.

„Curtea de Conturi a României ne-a acceptat contestația legată de panouri și nu mai trebuie să dăm banii înapoi. Ni s-a transmis că panourile au servit la promovarea instituției, motiv pentru care le vom păstra și vom schima destinația lor. Urmează să stabilim ce vom promova pe acele panouri”, a declarat Gheorghe Sorescu, președintele interimar al CJ Botoșani.
Cel mai probabil, CJ va promova investițiile în derulare și obiectivele turistice ale județului pe panourile pe care până acum și-a făcut reclamă doar Florin Țurcanu.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)