Prima pagină » Botoșăneni implicați în cel mai mare scandal de fraudă electorală din Bavaria

Botoșăneni implicați în cel mai mare scandal de fraudă electorală din Bavaria

În timp ce în România politicienii discută din ce în ce mai mult de votul prin corespondență, în Germania este în plină desfășurare cel mai mare scandal de fraudă electorală prin acest sistem de vot, iar botoșănenii sunt implicați în acest scandal.

Potrivit Hotnews.ro, în marie 2014, comuna Geiselhöring din Bavaria a organizat alegeri locale. Cinci luni a durat mandatul alesului din partea Uniunii Creștin-Sociale, Herbert Lichtinger. Aceeași susră scrie că scrutinul a fost anulat apoi de Consiliul Local din cauza unei fraudari masive a voturilor prin corespondenta depuse de lucrători agricoli români, angajați la recolta de sparanghel.

„Duminica trecută, alegerile din Geiselhöring au fost reluate. Castigator este tot Herbert Lichtinger (CSU) cu peste 60% din voturi. Reporterul Welt scrie la finalul textului despre o mașină cu număr de Botoșani care tocmai parca în centrul comunei. E posibil ca aceiași români să vină la lucru, iar la sosire să îi aștepte o citație sau chiar o sentință pronunțată în absență”, scrie Hotnews.ro

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)