Prima pagină » Un fost pilot deschide un restaurant în buricul târgului și încinge lupta pe acest segment

Un fost pilot deschide un restaurant în buricul târgului și încinge lupta pe acest segment

Din 8 februarie, un nou restaurant se deschide în zona ultracentrală a municipiului Botoșani. Este vorba despre restaurantul&terasă Legenda, chiar lângă cinematograful Unirea, de pe Pietonalul Unirii, cel mai circulat pietonal din Botoșani.

Investiția îi aparține omului de afaceri Dumitru Tatarcan, fost pilot de avioane. „Pe 8 februarie, într-o duminică, vom deschide restaurantul, care 90% va însemna bucătărie tradițională, iar 10% internațională”, a declarat Dumitru Tatarcan, care spune că noutatea pe care o va oferi botoșănenilor este respectul cu care vor fi tratați clienții și relaționarea cu aceștia.

Acesta a activat cu propria sa firmă pe piața construcțiilor din Spania timp de mai mulți ani și s-a întors în țară cu experiența acumulată în Peninsula Iberică.

Tatarcan deschide Restaurantul Legenda în propriul său spațiu, acolo funcționând în chirie, pentru o perioadă, un alt restaurant. Aviatorul a investit în modernizarea completă a spațiului și începând cu 8 februarie va pilota cel mai nou restaurant din Botoșani.

Investiția în cel mai nou restaurant din Botoșani a dus și la crearea a câteva locuri de muncă.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

250x250x

250x250x

PNL Catalin Flutur 300 X 300

PNL Catalin Flutur 300 X 300