Prima pagină » VIDEO: Vedete, teatru, beatbox de excepție pentru un copil orb

VIDEO: Vedete, teatru, beatbox de excepție pentru un copil orb

Jos pălăria în fața lor! Câțiva tineri au organizat un spectacol de excepție pentru un copil orb. Membrii Asociației H.A.P.P.Y., în parteneriat cu Grand Irish Pub, au organizat „Dăruiește lumină unui copil orb”.

Claudia Nechifor, reprezentanta Asociației H.A.P.P.Y., și colaboratorii săi au pus la cale un spectacol, prezentat de Viky Stanciu, care a cuprins recital Gelu Graur, semifinalist la Vocea României, Corul Sf. Ioan Iacob Hozevitul, Andreea Balan, Drama Club, Daniel Nechifor, Mădălina Niculina Petrișor, Asociația Culturală Vis de Artist, Măiuca Nicolau, Atelierul de Teatru, Grupul Cheia Sol, Vasile Nedea, Georiana Cadinoiu.

VIDEO MOMENT TEATRU https://www.youtube.com/watch?v=7uVJvKt_dPw&feature=youtu.be

Un moment deosebit de apreciat a fost cel de beatbox interpretat de Daniel Nechifor, cel care a fost aplaudat la scenă deschisă de întreaga asistență, la fel ca și concertul lui Gelu Graur.

VIDEO MOMENT BEATBOX https://www.youtube.com/watch?v=Pdd8Y-z2iXY&feature=youtu.be

Fostul viceprimar Viorel Iliuță, actual manager al Elsaco, consilierii locali Tereza Nica, Eugen Țurcanu și Radu Lebădă, au fost printre cei care au urmărit spectacolul organizat de H.A.P.P.Y.

„Mulțumim gazdei noastre din această seară, Grand Irish Botoșani, Răzvan și Anca Baltă, tuturor artiștilor care au făcut posibil acest eveniment și care ne-au făcut să ne simțim minunat în această seară! Mulțumim trupelor de teatru care au adus zâmbete pe fețele noastre, cântăreților și bineînțeles lui Gelu Graur – vocea Botoșaniului! Fără voi acest spectacol nu ar fi fost posibil!”, a spus Claudia Nechifor.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)